Novi zabavni show uskoro na Novoj TV!

Misteriozni glazbeni fenomen koji je osvojio svijet konačno stiže u Hrvatsku. ''Tko to tamo pjeva?'' naziv je uzbudljivog glazbeno-natjecateljskog spektakla u kojemu će uživati cijela obitelj.

'Tko to tamo pjeva?'' (I can see your voice) temelji se na južnokorejskom formatu CJ ENM, a koliko je show popularan svjedoči i to da je u 2021. godini proglašen za najadaptiraniji format u cijelom svijetu.

U svakoj epizodi jedan natjecatelj borit će se za novčanu nagradu, a kako bi do nje došao i kući otišao sa što većim iznosom, morat će uspješno svladati izazove na tom putu. Glavna oruđa natjecatelja bit će oštroumnost i pronicljivost jer će upravo između devet ''tajnih glasova'', odnosno devet kandidata koji će u showu biti predstavljeni isključivo po svom zanimanju, morati dokučiti tko od njih pjeva dobro, a tko loše – i to bez da su prethodno čuli njihove prave glasove.

U detektiranju ''lažnih'' pjevača natjecatelju će pomagati panelisti – stručnjaci scenske umjetnosti koji će biti produžena ruka natjecatelja, a pritom i najveći neprijatelj ''skrivenih pjevača''. U svakoj emisiji stalnoj postavi panelista pridružit će se jedan gostujući član, ali uvijek će biti sastavljen od osoba iz javnoga života koji su usko vezani uz glazbu i druge izvedbene umjetnosti.

''Tko to tamo pjeva?'' ne donosi samo običan show, već epski glazbeno – natjecateljski spektakl koji će gledatelje zasigurno ostaviti bez daha. Ova nevjerojatna emisija doseže vrhunac zabave i uzbuđenja, postavljajući nove standarde u svijetu televizijske zabave, a smijeh i nevjerojatni talenti nadmašuju sva očekivanja.

Novi show ''Tko to tamo pjeva?'' ne propustite uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju