Prisjetite se serija Nove TV koje ste redovito pratili!

Nova TV slavi 20 godina uspješnog postojanja, uz najgledaniji informativni program, ova medijska kuća posebno mjesto zauzima kada je u pitanju zabavni program - posebno serije. Velike uspješnice proizašle su baš iz produkcije Nove TV, sjećate li se Larinog izbora ili pak Zlatnih dvora?

Nakon uspješnog vala zabave Nova TV je nastavila s proizvodnjom odličnih serija poput Kud puklo da puklo, Na granici, Drugo ime ljubavi

Mnoga domaća glumačka lica pronašli su svoje mjesto baš ispred kamera Nove TV. Pogledajte što na to sve kažu glumci čija je karijera obilježena baš radom u serijama Nove TV:

Domaće serije dostupne su i na internetskim stranicama Nove Plus, gdje možete neometano gledati što je u ovih 20 godina Nova TV nudila svojim korisnicima ispred malih ekrana. Osim što Nova TV na godinu proizvede čak 200 sati serijskog programa, može se pohvaliti i sa 30 domaćih serija koje su u vaše domove donosile zabavu, smijeh i ponekad suze. 

Sve novosti i zanimljivosti o serijama Nove TV pratite na stranici novatv.hr, sve domaće serije možete pronaći na portalu Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju