''Bilo mi je vrhunski, vratite me u tu bačvu!''

Mentor Jure i sin Andrija u cik zore došli su po farmere kako bih ih odveli u vinograd na branje grožđa.



Nakon što su se svi izredali, Jure je odlučio na farmi ostaviti Kristinu i Josipa te im zadao zadatak da naprave obilan doručak. ''Sigurno bih se bolje snašla u berbi nego u kuhinji, tak da mi je ovo baš šok'' komentirala je Kristina Mandarina koju je mentorova odluka poprilično iznenadila. Gazdarica Maja kazala je kako joj je Jure poremetio planove koje je postavila, a izrazila je i zabrinutost: ''Gospe moja, ako nas dočeka voda sa šećerom, bit će dobro!''



Nakon uspješne berbe, farmeri su se vratili na farmu te je slijedila priprema vina. Andrija ih je okupio u podrumu i uputio u cijeli proces. Iako na farmi posjeduju modernu opremu za pripremanje vina, farmerice su se okušale i na starinski način – u gaženju grožđa. Prvo su zagazile Kristina i Dora, a potom se okušala i Maja koja je farmerima priuštila i plesnu točku. ''Ono kad sam ušla u onaj sić, a sve ono kao neću. Bilo mi je vrhunski, vratite me u tu bačvu!'' oduševljena je bila Maja.

Kako je farmerima bilo u branju grožđa i tijekom pravljenja vina, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju