Zanimljive transformacije i u osmoj epizodi gledateljima će priuštiti osmero kandidata koji spremaju točke za pamćenje! Kome li će to biti sretan broj pa će iz večerašnje emisije izaći kao pobjednik?

Dugotrajne transformacije, pripreme za točku te sati provedeni na probama našim kandidatima ne padaju teško jer tada na pozornici izvuku maksimum iz sebe i pokažu se u najboljem svjetlu

Prošloga tjedna imala je težak zadatak transformacije u pop divu Beyoncé Knowles, a Maja Bajamić i ovoga puta od gljive je dobila vrlo zahtjevnu ulogu, jeste li ju prepoznali?

Jeste li uspjeli prepoznati Maju Bajamić?

glasova:

Ove nedjelje Maja će utjeloviti nikad prežaljenog kralja popa, Michaela Jacksona. ''Super, ali s druge strane, ajme meni, trebat ću se potruditi. Stradat će mi par tisuća živaca'', priznaje.

Za razliku od nje oduševljenje transformacijom u Halida Bešlića nije krio Amel Ćurić za koga su i čitatelji službene stranice showa sigurni kako će večerašnju točku sjajno odraditi. Amel je svjestan da je na svom terenu!

Katarina Baban ove nedjelje postaje veliki zabavljač Jole pa ćemo u njenoj verziji čuti ''Duša od papira''. Kaže kako se veseli što je dobila transformaciju u domaćeg pjevača te da sa učenjem teksta nije imala problema.

Da se odlično snalazi u ženskim transformacijama već je puno puta pokazao Davor Dretar Drele pa mu je gljiva na veliko veselje dodijelila još jednu. Večeras ćemo ga vidjeti kao Zdenku Kovačiček, a ovdje pročitajte kako je to komentirao u svom stilu.

Paola Valić Bekić za svoju je sljedeću točku zabrinuta jer ju je dočekala transformacija u jednu od članica planetarno popularne ženske grupe TLC. Kaže kako joj ples stvara najveći problem, a ono čemu se najviše veseli definitivno je pjesma ''No Scrubs''.

Damir Poljičak nakon Rozginih štikli obuva muške cipele i postaje prvi brk Dubrovnika u liku Mile Hrnića. Neizmjerno ga veseli ova izvedba, a rekao je: ''Očekivanja od ove izvedbe su zabava, zabava i zabava''.

Jedan od velikih hitova ''Havana'' čut ćemo u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' zahvaljujući transformaciji Ane Vilenice u Camillu Cabello. Iako je ova pjesma planetarno popularna Ana priznaje kako ju je uspjela propustiti, a ovdje doznajte zašto!

Prošlotjednog pobjednika Matka Knešaureka u osmoj emisiji vidjet ćemo kao američkog pjevača, skladatelja i producenta Lionel Richija. '' Napokon neki mali pjevački izazov. To su pjesme gdje se nešto kvalitetno muzički radilo'', rekao je Matko, sretan zbog uloge koju mu je dodijelila gljiva.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju