Napetost se mogla rezati nožem!

Kako gazda Farme, prema pravilima, ima pravo promijeniti svoju odluku o odabiru duelista, ovotjedni gazda je upravo to iskoristio te je poštedio Sašu i odabrao Juku za prvog duelista, uz riječi da se vodi onime kako uvijek treba štititi najmlađe i najslabije, a najjače izazvati. ''Hvala ti što si mi rekao da sam najjači, to mi je kompliment. Druga stvar, osim što mi laska da sam najjači, ja mu se moram zahvaliti što me pošteđuje ovih teških radova danas'' kazao je Juka. Na Mijino pitanje tko će biti njegov suparnik u dvoboju, Juka je rekao: ''Ako udaramo po starima, možemo udarit jednu radi balansa u kući i po novima'' te rukom pokazao na dvojac Bruno i Dubravko.Iako su na Farmu ušli kao par, u dvoboj će ipak samo jedan od njih, a kada ih je Mia pitala tko će to biti, Bruno je u svom stilu odgovorio: ''Pa normalno da ja idem u dvoboj, pa neću malog prinča pustit da ide u dvoboj protiv ovakve stijene!''

Obzirom na karakter ovog dvojca, koji sve situacije okreću na zabavu i smijeh, pojedini farmeri smatraju kako će u dvoboju biti poprilično žustro. ''Ja znam da će se obje strane jako truditi i da Bruno neće popustiti, sigurno će dati sve od sebe da ponizi Juku do krajnjih granica, a Juka je po prirodi borben čovjek tako da će biti jako zanimljivo'' komentirao je Tomislav.

Za koga vi navijate?

glasova:Dok se dvojac prilikom pakiranja zezao u svom stilu te je Bruno kazao da je Juka sigurno odabrao njih ne bi li on bio dalje od Maje koju zove svojom ženom, na Juki se vidjelo kako mu ovakav razvoj događaja nije baš najbolje pao. ''Svaka nominacija je moguća eliminacija tako da svatko mora biti malo nabrijan. Naravno da želim ići što bliže nagradi i sve što me može ugroziti nije mi drago'' izjavio je Juka.

Što očekuju Juku i Bruna u dvoboju te tko će od njih izaći kao pobjednik i vratiti se na farmu, a tko će napustiti show, doznat ćemo u idućoj epizodi showa ''Farma More i Maslina'. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju