Saša Lozar ovaj put u ulozi pjevačke legende Whitney Huston: "Ovo je moj veliki zadatak"

Posebna sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' bliži se kraju, pred gledateljima je ove subote predfinalna emisija.

Sve više raste napetost jer malo je još vremena ostalo da se dođe do pobjedničkih bodova. Krasnu romantiku u sljedećoj emisiji, dvostrukom ulogom, kao Eros Ramazzotti i Tina Turner, na pozornici će nam donijeti Maja Bajamić i otpjevati njihov hit s početka ’90-ih ''Cose Della Vita''. ''Pjesma mi je vrh, a i ući u takve likove mi je čast. I talijanski i engleski mi idu. S guštom ću im ući u cipele. Eros ima sanjarski seksi moment'', osvrnula se Maja na uloge koje joj je za predzadnji nastup u novoj sezoni dodijelila gljiva. Maju ćemo u ovoj američko-talijanskoj kombinaciji gledati dijelom putem holograma, a dijelom na pozornici. Na pozornici će Maja pjevati i plesati kao vrckava Tina, dok će na hologramu biti zamamni Eros.

 

Ivana Mišerić u subotu će nas zabaviti u ulozi popsuperstara Jovanottija. ''Jovanotti je super, ali ja tekst ne mogu zapamtiti, jako mi je teško. Počela sam spavati s tekstom ispod jastuka, slušam pjesmu stalno, ali ne ide'', rekla je te dodala da se ne bi voljela osramotiti previše po pitanju talijanskog na kojem će otpjevati pjesmu L'ombelico del mondo.

Iznimno talentirani transformator Saša Lozar utjelovit će prerano preminulu pjevačku legendu Whitney Houston, u modernoj obradi pjesme ''Higher love''. ''Ovo je veliki zadatak. Najteže je boriti se s njezinim vokalnom''', osvrnuo se Saša na zahtjevne pripreme utjelovljenja neprežaljene dive.

 

Mario Roth transformirat će se u velikog domaćeg estradnog umjetnika Gibonnija te nas vratiti na početke njegove karijere pjesmom ''Zlatne godine'' koja je napisana za istoimeni film. ''Gibonni je definitivno jedan od onih izvođača koje je jako teško imitirati jer ima posebnu boju glasa. Ne znam hoće li to izaći iz mene'', objasnio je Mario.

Katarinu Baban gledat ćemo u ulozi Pink. Kao šansonjer Ivo Robić na pozornicu će izaći Mario Petreković. Opernu divu Montserrat Caballe donijet će nam Damir Kedžo, a Dalibor Petko seksi Marilyn Monroe.

Ne propustite novo izdanje showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'', u subotu od 20.15 na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju