Jedna od najvećih borbi u UFC-ovoj povijesti lake kategorije.

U posljednjoj UFC borbi na otoku Yasu u Abu Dhabiju rukavice će ukrstiti prvak lake kategorije, Khabib Nurmagomedov i privremeni prvak, Justin Gaethje. Bit će to jedna od najvećih borbi u UFC-ovoj povijesti lake kategorije.

Ne propustite pravi borbeni vatromet u najpoznatijem oktogonu na svijetu, ove subote, 24. listopada s početkom u 20 sati uživo na portalu gol.hr. Odgođena snimka emitirat će se isti dan u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju će uređivati Stipe Sladoljev, a s njim će u studiju borbu komentirati borac mješovitih borilačkih vještina Zelg Galešić.

Nurmagomedov je neporažen u svih 28 borbi koliko je do sada odradio. Uspješno je branio pojas i protiv Conora McGregora i Dustina Poiriera, a u subotu ga s druge strane oktogona čeka možda najveći izazov do sada, Justin Gaethje koji je neporažen u zadnja četiri nastupa. Dominantom predstavom u zadnjoj borbi protiv Tonya Fergusona, Gaethje je osigurao pojas privremenog prvaka te priliku za ujedinjenje titule prvaka lake kategorije.

U sunaslovnoj borbi večeri gledatelji će imati prilike vidjeti sraz bivšeg prvaka srednje kategorije, Roberta Whittakera i Jareda Cannoniera u borbi koja će vrlo vjerojatno dati novog izazivača za pojas kojeg drži Israel Adesanya. Od ostalih borbi na fight cardu, tu je okršaj u teškoj kategoriji između Alexandera Volkova i Walta Harrisa, u ženskoj muha diviziji susresti će se Cynthia Calvillo i Lauren Murphy, dok će main card otvoriti borba između Magomeda Ankalaeva i Iona Cutelabe.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju