Talenti koji pomiču granice i razbijaju stereotipe!

Još su samo dvije epizode ostale do kraja audicijskog dijela Supertalenta, a zabava, iznenađenja i neočekivani trenuci ove će nedjelje dosegnuti vrhunac. Novih jedanaestero kandidata stat će na najpoznatiju pozornicu s točkama koje su dugo pripremali i željama da nakon nastupa osvoje prolazne glasove žirija. 

Među ovotjednim kandidatima će se naći šarmantna djevojčica Chriztel Renae Aceveda koja je prije nekoliko godina rodne Filipine zamijenila Sv. Martinom na Muri. Prilagodba na novi kontinent i novu državu nije joj bila jednostavna, no međimurska tradicija, nošnje i pjesme brzo su je očarale i postale dio njezine svakodnevnice. Ubrzo je spojila svoj pjevački talent s tradicijom Međimurja, a upravo ovu uzbudljivu kombinaciju donijet će pred žiri Supertalenta.

Još jedan zaljubljenik u pjevanje, Aman Maheswari, koji je svoju rodnu Indiju zamijenio šibenskom adresom, svojim će nastupom pokazati da ga ni jezična barijera ne može spriječiti kada je u pitanju izvođenje hrvatskih pjesama. Aman se u Šibenik preselio zbog supruge u koju se zaljubio i iako još uvijek nije uspio svladati hrvatski jezik, za audicijski nastup odabrat će pjesmu koju žiri nikako neće očekivati.

Među mladim pjevačkim nadama naći će se i djevojčica Kim Sofia Krajačić čiji je neizbrušen talent prepoznala Martina koja ju je odlučila pozvati na audiciju. Kim Sofia počela je pjevati uz tatu, a njihova se tradicija nastavila do danas. Iako će zbog javnog nastupa imati veliku tremu, u pomoć će joj priskočiti upravo Martina s vrijedim savjetima kako da svoj nastup izvede uz minimalnu dozu treme, no hoće li u tome zaista i uspjeti doznat ćemo u nedjelju.

Talentom kojim razbija predrasude i stereotipe predstavit će se kandidatkinja Patricija Pejić. Iako su joj godinama mnogi govorili da je freestyle nogomet disciplina kojom se ne mogu baviti cure, Patriciju takvi komentari nisu pokolebali, nego motivirali da bude što bolja. Otkad je prvi put stala na teren s 11 godina i počela se igrati s loptom znala je da je stvorena za to, a danas, sedam godina kasnije, njezin žar prema nogometu je i dalje jednako jak kao prvog dana.

Zanimljiv i dosad neviđen performans s nunčakama izvest će Desimir Stojković, 54-godišnji nunčaka majstor. Izvesti čak 234 udarca nunčakama u minuti ne može svatko, a ovom posebnom vještinom Desimir će svakako okupirati pažnju žirija i publike.

Svoju audiciju na Supertalentu željno iščekuje mladi Sebastian Šimetić koji će u nedjelju pokazati svoje vještine za klavirom. Iako je isprva htio svirati harmoniku, prilikom upisivanja glazbene škole sve se promijenilo i kao prvi izbor uzeo je klavir, čime je šokirao svoju obitelj. „Imamo pet harmonika kod kuće i sad moram kupovati klavir“, bila je reakcija njegovog oca, no ovaj mladi glazbenik u nedjelju će pokazati zašto je upravo klavir pravi izbor za njega.

Akrobati Tijana Divac i Marko Haos na Supertalentu će proslaviti svojih sedam godina ljubavi koja traje od jedne dječje radionice na kojoj su se upoznali, a među talentiranim glazbenicima u novoj epizodi naći će se Julija i Zala koje čine glazbeni duo De Liri.

Tko će od novih kandidata u sedmoj epizodi briljirati, a čiji nastupi neće zadovoljiti kriterije žirija ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju