U nedjelju doznajemo imena troje novih finalista Supertalenta.

Samo je još pola slobodnih mjesta ostalo u finalu Supertalenta nakon što su ulaznice za završnicu showa u drugoj polufinalnoj emisiji osvojili plesači na šipci Ivo i Mia, multi-voicer Mario Zovko i pjevač Kristijan Crnica. Ove nedjelje na redu je treća, odnosno pretposljednja polufinalna emisija u kojoj će nastupiti devet kandidata. 

Njemu su nastupi uobičajena stvar, a natjecateljski dio potpuna novina. Član HNK-ova ansambla Matej Predojević Petrić na Supertalent se prijavio iz zabave, a sve je šokirao svojim vokalnim sposobnostima na audicijskom nastupu. Hoće li za polufinalni nastup odabrati neki novi glazbeni žanr pa nas opet iznenaditi ostaje nam za vidjeti u nedjelju. A do tada uživajmo u njegovim audicijskim melodijama.

Priča tri jezika, trenira stolni tenis, ne bavi se inače glazbom, ali glavni je pjevač u kući. Mauro Jakić je sa samo 10 godina pokazao je veliku hrabrost i talent na pozornici Supertalenta. Najveći strah mu je bio da će od žirija dobiti X, a upravo suprotno – oduševio je žiri i publiku svojom izvedbom hita „Easy On Me“ i prošao u polufinale.

Članovi benda Akustika Balkana na audicijskom nastupu zapalili su atmosferu u studiju Supertalenta. Blagovest, Dinko i Juraj jedinstvenim stilom i spletom pjesama osvojili su publiku. Kakvu nam kombinaciju pjesama donose za novi nastup, doznat ćemo u nedjelju na Novoj TV.

Uz navedeni trojac, svoje glasnice za nedjelju će zagrijati i mladi pjevač Nikola Batinović iz Ploča. Novi nastup nestrpljivo očekuje i mladi harmonikaš Matej Jakša, te zanimljivi i energični Španjolac Muy Moi.

S novom koreografijom na svili nastupit će svestrana plesačica Ana Vukman koja je svojim audicijskim nastupom demonstrirala spoj umjetnosti i snage, a plesne korake pripremaju i Natasha Korotkina te članice plesno-gimnastičkog kluba Flik Šenkovec.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju