Na omiljeni plesni podij dolaze velike promjene.

Peta emisija showa „Ples sa zvijezdama“ na omiljeni plesni podij donosi velike promjene. Naime, plesnim parovima se u koreografiji pridružuju članovi obitelji i prijatelji te ćemo u svakom plesnom broju imati priliku gledati trio. Očekuje nas još jedna uzbudljiva epizoda koja će biti u znaku zajedništva, obitelji i prijateljstva.

Daria Lorenci Flatz istaknula je da pripreme teku jako dobro. „Vježbamo kao i uvijek predano, vrijedno, moj gost je moj sin Mak. Njega smo izabrali da nam bude gost zato što se on bavi plesom, natjecatelj je u latino i standard plesovima pa nam se činilo jako zanimljivo da nam bude gost. Fora je plesati sa sinom, naravno možeš uvijek imati priliku plesati s djetetom privatno, ali mislim da je ovako profesionalno baš fora nastupiti na nekom projektu sa sinom i baš uživamo i ja i Ivan. Nadam se da će se publici svidjeti“, otkrila je Daria.

Novom nastupu iznimno se veseli Emilija Kokić zbog svoje posebne gošće. „Da počele su pripreme za novu emisiju sa svojom prijateljicom i vjenčanom kumom Petrom plešem salsu. Jako mi je zabavno, pogotovo mi je to sve skupa smiješno i gotovo nevjerojatno da smo nakon toliko godina ponovo zajedno na sceni. Jer Petra i ja smo se upoznale tako da je ona bila moja plesačica, ja sam tražila plesače kad sam bila u glazbenom smislu u toj svojoj dance fazi“, objasnila je te dodala da je Petra Seitz došla kao jedna od plesačica.

„I od tad do danas je ljubav neupitna, neraskidiva i nešto što cijenim kao najveći blagoslov koji imam u životu u smislu takvog bliskog prijateljskog odnosa. Ona je tu kad plačem, kad se smijem, kad želim podijeliti bilo što što mi se dogodi u životu. Nemam sestru, ali ako sestre to rade jedna drugoj onda i ja imam svoju sestru“, poručila je Emilija.

Marco Cuccurin nije dugo razmišljao tko će mu biti gost. „Ja sam odlučio da moja gošća bude nona i jako sam sretan što sam se odlučio za nju. Ta bezuvjetna ljubav koju mi imamo je nešto što je snažnije od toga da se kaže ne, pokušavamo si biti maksimalna potpora. Ona meni kao druga mama, odgojila me i jednim dijelom sam od nje naslijedio osjećaj za ritam. Pritom se s Paulom na pozornici osjećam kao doma, a zamislite kad sad na to sve dodamo još i moju nonu. Ono najbitnije – stvaram si uspomenu koju ću imati za cijeli život i čuvat ću to za sebe i pamtiti i kad budem stari“, istaknuo je.

Otkrio je i kako izgledaju treninzi: „Puno, puno radimo, a nona je ipak u nekim ozbiljnijim godinicama kad je potrebno puno više i truda i rada i strpljenja. Tako da Paula i ja većinom prvo radimo treninge solo, pa onda treninge s mojom dragom nonom pa onda treninge solo. Po cijeli dan treniramo, uz pauze da pojedemo nešto. I sve to kako bi to koliko toliko doveli do nekog slatkog paketića za ovu nedjelju.“

Voditelj Frano Ridjan ne krije da su pripreme zahtjevne: „Čini mi se da idu dovoljno dobro da možemo uživati u onome što nas čeka. Jako je zahtjevno, ali na muci se poznaju junaci.“ U goste mu na pozornici u nedjelju dolazi poznato lice. „Naša gošća je Mia Kovačić, moja TV supruga koja je sjajna u svom poslu i meni jako draga kao partnerica na TV ekranima. Odlučio sam se pozvati nju jer je uvijek podrška u profesionalnom smislu, ali prije svega toliko talentirana da može sve, čak i plesati tešku koreografiju. Zasad se snalazimo dobro i još uvijek razgovara sa mnom iako je sve boli. Nadam se da me neće zamrziti“, dodao je Frano.

 

 

Pred nama je još jedna uzbudljiva epizoda 'Plesa sa zvijezdama' koja će biti u znaku zajedništva, obitelji i prijateljstva, a tko će se najbolje snaći u plesu u troje ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju