Vi glasate i vi odlučujete!

Tijekom prijenosa uživo imamo dva (2) glasovanja publike. Glavno glasovanje za sve parove koji nastupaju tijekom emisije i finalno glasovanje za 2 eliminacijska para večeri. Od druge do devete emisije svaki korisnik ima mogućnost dati 5 glasova, a od desete emisije svaki korisnik ima mogućnost dati 3 glasa.

 
Sva pravila glasovanja možete pogledati na službenoj stranici showa. 

TELEFONSKO GLASOVANJE
Glasovanje je omogućeno putem poziva za raspon brojeva 061 55 01 do 061 55 13. Svakom plesnom paru u emisijama dodijeljen je zaseban 061 telefon. Glasovi se broje od kada voditelji najave početak glasovanja u emisiji pa sve dok voditelji ne označe kraj glasovanja. Glasovanje je vremenski ograničeno i moguće isključivo u periodu od kada voditelji najave početak glasovanja do trenutka proglašenja završetka glasovanja. Svi glasovi van navedenog perioda neće biti zabilježeni.
Cijena po pozivu: 3,75 kn sa fiksnih mreža i 5,06 kn sa mobilnih mreža.
PDV JE UKLJUČEN U CIJENU POZIVA
Služba za korisnike od 09-17 sati na: 016388161 ili na korisnik@silverlines.info
Pružatelj usluge s posebnom tarifom/Tehnička podrška /Operater usluge s posebnom tarifom : NTH Mobile d.o.o., Međimurska 28, 42 000 Varaždin, OIB: 12385860076
Organizator glasovanja: NOVA TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10 000 Zagreb, OIB: 75399377119
 

  • PEDRO & VALETINA 061 55 02
    PAR 02
     
  • FILIP & PAULA 061 55 05
    PAR 05
     
  • JELENA & MARKO 061 55 08
    PAR 08
     
  • SANDI & HELENA 061 55 10
    PAR 10

Glasovanje je omogućeno i putem aplikacije DNEVNIK.hr za svaki plesni par kojemu je u emisijama dodjeljena oznaka PAR i pripadajući broj u rasponu od PAR 01 do PAR 13. Svi glasovi se broje od trenutka kada voditelji najave početak glasovanje u emisiji pa sve dok voditelji ne označe kraj glasovanja.

Nakon zatvaranja linija za glasovanje i prebrojavanja pristiglih glasova gledatelja (poziva iz fiksnih i mobilnih mreža i DNEVNIK.hr aplikacije), plesni parovi se ponovno rangiraju na isti način – par koji je dobio najviše glasova gledatelja zbrojem poziva i DNEVNIK.hr aplikacije dobit će 13 bodova, idući par 1 bod manje (12)…i tako do posljednjeg plesnog para za kojeg su gledatelji najmanje glasovali, koji osvaja 1 bod.
Ako više natjecateljskih plesnih parova ima isti zbroj glasova publike, dijele i isti broj bodova prema poretku u toj emisiji.

Bodovi od gledatelja pribrajaju se bodovima od žirija, i taj zbroj određuje konačan poredak plesnih parova u toj emisiji. Tri plesna para koja imaju najmanji konačni zbroj bodova automatski su odabrani za eliminacije, a od tog trenutka članovi žirija imati će mogućnost spasiti jedan od tri plesna para s najnižim ukupnim kombiniranim bodova.

Preostala 2 plesna para ulaze u finalno glasovanje gledatelja koji će svojim glasovima putem poziva i aplikacije DNEVNIK.hr te glasanjem za jednog od dva plesna para odlučiti o nastavku njihovog natjecanja. Voditelji će uvijek najaviti početak kao i kraj glasovanja, odnosno otvaranje i zatvaranje telefonskih linija u finalnom glasovanju između dva plesna para. Sve detaljne informacije za glasovanje istaknute su na ekranu u grafikama tijekom prijenosa uživo. 

Glasovanje putem poziva i mobilne aplikacije DNEVNIK.hr moguće je samo unutar teritorija Republike Hrvatske, a izvan teritorija Republike Hrvatske GLASOVANJE NIJE MOGUĆE.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju