Prince poslao Zdenku na prisilni odmor...

Došao je dan odabira drugog duelista, a Prince je svojim odabirom te razlogom ponovno šokirao cijelu zajednicu. Odabrao je Zdenku te kazao kako je baš nju izabrao iz razloga što najviše radi na farmi te joj želi da se malo odmori. ''Meni je to drago čuti. Ako je on tako odlučio, ja sam od prvoga dana ono što jesam i uvijek kažem onako kako je'' kazala je Zdenka.



Da je Princeov odabir šokirao farmere, potvrdila je nekolicina njih. Sanja je kazala kako joj njegova taktika ne drži vodu, dok je Maja komentirala: ''Prince nas je sve izmaslao zadnjih dana, to je toliko dobro radio, da je meni tako smiješno jer je vrtio sve ljude, baš se igrao!''

Iako je Prince kazao Zdenki da će ona pobijediti u dvoboju, na kraju ni sam ni sam ne zna što će se u njemu probuditi u areni, a sol na rani mu je i dalje gazdarica Andrijana jer ga je odabrala za prvog duelista. ''Gazdarica ne cijeni naš rad, ja radim ko crnac po noći i po danu, a ona me bira zbog osjećaja! Tko nema osjećaja? Jesam li ja od drveta ili od kamena?'' zbunjen je Prince.
Zdenka je kazala kako ne vjeruje Princeu da će joj pustiti borbu. Kaže, jedan dan kaže jedno, a drugi pak nešto sasvim drugo, no nju to ne dotiče. ''Borit ću se za sebe i svoja tri sina!'' kazala je Zdenka.

Je li i vas Prince šokirao odlukom o drugom duelistu?

glasova:



Tko će pobijediti u dvoboju, ne propustite doznati u idućoj epizodi showa 'Farma More i Maslina''. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju