Potresne ispovijesti na Farmi.

U večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina' gledatelje očekuje dvoboj između Sanje i Tomislava, a vidjet će i potresne ispovijesti dvojice farmera.



Naime, Tomislava očekuje dvoboj sa Sanjom u kojemu će se boriti za svoj ostanak na farmi. Kako kaže, nije opterećen, štoviše veseli se dvoboju. No, iako ima jaku želju za ostankom u showu, Tomislava je skršila navala emocija na spomen djece, s kojom, ističe, nikad nije ovoliko bio odvojen. ''Imam osjećaj da sam ih razočarao zato što želim nama napraviti neki ljepši i bolji život. Ne možeš mu, koji ima 3,4 ili 5 godina objasniti da nešto ne može dobiti jer mu ti to ne možeš priuštiti. Ne mogu mu reći mi nemamo novaca, ne možeš to dobiti! kazao je Tomislav kroz suze i dodao: ''Ja sam imao brak prije ovoga koji nije završio slavno, prvenstveno iz financijskih razloga, zato jer me moja bivša žena izblokirala maksimalno u tom mom financijskom životu tako da sam s te strane maksimalno oštećen. Nažalost živimo u svijetu koji nije dobar i nije pošten. Ljudi žive na način na koji su primorani živjeti i moramo jesti.''



Josip je pak, svoju tužnu životnu priču podijelio s Dorom, koju smatra osobom od povjerenja. Otkrio je kako iza sebe ima dva propala braka. ''Iz prvog propalog braka sam izašao na loš način i htio sam to popraviti, međutim u drugom je bilo još gore. Dobio sam s tom ženom i dijete, međutim DNK analizom doznao sam da to nije moje dijete'' šokirao je Josip i dodao: ''Jako puno sam se trudio biti obiteljski čovjek i biti otac, međutim kako su stvari počele padati u vodu, morao sam se maknuti. Taj osjećaj sigurnosti više nije isti, povrijeđen sam''.



Kako su farmeri proživjeli salve emocija te tko večeras napušta farmu, ne propustite doznati! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju