Ne propustite 'Tvoje lice zvuči poznato' večeras na Novoj TV!

Zahtjevnu preobrazbu u energičnog pjevača Marko Braić komentirao je riječima: ''Bilo mi je u teže skinuti te njegove pokrete, nego riječi, jer se pokreti toliko brzo događaju da ne znam ni kako su se dogodili''. Pogledajte kako je izgledao proces stavljanja leća.

Ovu nedjelju kandidati će vas iznenaditi nevjerojatnnim maskama i imitacijama najvećih glazbenih legendi! Pobjednicu prošle emisije Lu Jakelić, ovoga puta ćemo gledati u ulozi britanske pjevačice Amy Winehouse. 

Marina Orsag utjelovit će Adisa iz skupine ''Dubioza kolektiv'' za što je zbog energičnosti pjesme ''Himna generacije'', ali i člana benda u kojeg će se transformirati, potrebno dosta kondicije.

Duet s Nedom Parmać otpjevat će gost iznenađenja. Ona će se nakon Mladena Grdovića u prethodnoj epizodi, ovaj put transformirati u Doris Dragović. Siniša Ružić ovog tjedan kao 50 Cent opet zalazi u rep vode.

 

 

Nakon što se Fabijan Pavao Medvešek u trećoj epizodi transformirao u Claudiu Beni, u četvrtoj ćemo ga gledati u dvostrukoj ulozi – talijanskog pjevača Andree Bocellija i britanske zvijezde Eda Sheerena.

 

 

Ove nedjelje Maria Valentića gledat ćemo kao američku legenda Shaggy.

Lana Klingor Mihić ovaj tjedan uskače u cipele Akija Rahimovskog iz Parnog Valjka, pogledajte prve izjave ravno iz Backstage-a



Novu epizodu showa Tvoje lice zvuči poznatno ne propustite večaras na Novoj TV

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju