Ljepotice postaju TV voditeljice.

Nakon što smo vidjeli kako se genijalci snalaze u modnom svijetu, današnji izazov namijenjen je ljepoticama koje će svoj zadatak odraditi pred televizijskim kamerama.



Ondje će ih dočekati poznati radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko kojeg će djevojke morati intervjuirati pod svjetlima reflektora. „Budite ono što jeste, dajte nam osmijeh jer osmijeh otvara sva vrata“, bio je njegov savjet za djevojke, a dodao je kako su bitni šarm i spretnost i uz to naglasio kako je neoprostivo biti nepripremljen za intervju.



Ena i Martina za poznatog voditelja spremile su škakljiva provokativna pitanja. Kako je Dalibor Petko reagirao na provokacije, kakve su u ovom zadatku bile ostale natjecateljice i koju od njih je Petko ocijenio kao najbolju u izvršavanju zadatka te koja će dva para biti nominirana i koji od njih će napustiti natjecanje doznajte u večerašnjoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' od 22:30 na Novoj TV!

Najzanimljvije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji:



Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju