Najteži izazov do sada!¨

Prošla je epizoda donijela brojna iznenađenja za kandidate. Dok je Marino bio najbolji u fizičkom izazovu, zbog Petrinog lošijeg znanja završili su u eliminacijskom kvizu zajedno s Ninom i Martinom. Nakon završetka igre, Nino i Martina dobili su, umjesto ispadanja iz igre, drugu priliku za ostanak u showu, što je šokiralo sve kandidate.



U večerašnjoj epizodi dame očekuje novi izazov – prepoznavanje neke od poznatih osoba iz prošlosti ili sadašnjosti uz vrlo zanimljiv objed koji ih očekuje nakon prepoznavanja. Naime, nakon odgovora na pitanje djevojke će morati pojesti poprilično neobične stvari. Čini se kako će neke kandidatkinje imati velikih problema oko prepoznavanja. „Ne pratim serije, ne pratim filmove, apsolutno ne poznajem niti jednoga glumca niti me zanimaju“, kaže Martina čiji je partner ipak pokušao pronaći nekoga čiji bi lik znala prepoznati. „Martina bi sigurno znala prepoznati Jelenu Karleušu“, dodaje Nino. „Samo da nije Dalibor Petko za Enu“, kaže Marijan prisjećajući se zadatka u kojem je Ena pokušala isprovocirati poznatog TV voditelja.

Ipak, puno više problema kandidatkinjama bi trebao predstavljati večerašnji meni. „Ne znam koliko je hrabrosti za te ljigavosti potrebno, a koliko dobar želudac“, kaže Ena. „Da mi nude zlato, ja to ne bih stavila u usta“, dodaje Petra. Nekim kandidatkinjama nije lako, ali su spremne na žrtvu. „Htjela sam probat' da vidim što to neki ljudi jedu“, govori Martina.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji: 



O kakvom je izazovu riječ i kakav zanimljivi meni očekuje natjecateljice pogledajte večeras od 22.30 na Novoj TV!

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju