Jeste li spremni zaboraviti na blagodati modernog života i pokazati svu svoju snagu?

 Potraga za natjecateljima uspješnog svjetskog televizijskog formata je u tijeku, te osim što se svi zainteresirani imaju priliku prijaviti putem web stranice novatv.hr/survivor, tijekom ovog vikenda održat će se i direktan casting u Zagrebu, u Hotelu Central Zagreb. Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave na broj telefona +385 95 5425 291 kako bi osigurali točan termin dolaska u razdoblju između 12 i 19 sati.

Jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, koji već više od dva desetljeća niže izvanredne rezultate i zabavlja gledatelje diljem svijeta, uskoro i na Novoj TV. Survivor je televizijski format čije je snimanje smješteno na prekrasnoj egzotičnoj lokaciji koji gledateljima omogućava ultimativno uzbuđenje. Ne čudi stoga što je format dobitnik brojnih nagrada, poput primjerice Emmyja.

Prelijepa Dominikanska Republika, mikro lokacija izolirana od svijeta, postat će dom natjecateljima Survivora koji su spremni riskirati sve kako bi ispitali svoje granice, fizičke i psihičke. Natjecatelji se natječu u izazovima, uključujući testiranje tjelesnih sposobnosti poput trčanja i plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti poput zagonetki i izazova izdržljivosti, a sve s ciljem da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge tjedne nagrade koje će im olakšati život na otoku.
Da bi bili uspješni natjecatelji prije bilo koga drugoga moraju pobijediti sami sebe kako bi opstali u ovom showu, ključna je njihova motivacija, snaga i izdržljivost. Upravo zato show je pun iznenađenja i preokreta i nekada naočigled najslabija karika je zapravo najjači kandidat za pobjedu. Pobjeda u showu podrazumijeva i novčanu nagradu.

Survivor donosi igru iskušenja, izdržljivosti u kojoj samo najspremniji mogu opstati. Nova TV poziva sve zainteresirane kandidate da se jave i već ovog vikenda dođu na casting!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju