Filmovi koje ne želite propustiti...

Pripreme za vikend počinju u petak! Stoga nikako ne propustite filmske naslove koje smo vam pripremili za petak. Kako se riješiti frajera u 10 dana, Benjamin Barry se kladi da može izdržati u vezi više od deset dana. Na njegovu žalost, izabrao je krivu ženu za svoj pothvat. Nakon ove zavrzlame, slijedi film Muškarac u kući, stvari se zakompliciraju kada teksaški rendžer Roland Sharp ulazi u trag veoma važnom doušniku uz pomoć bivšeg varalice koji je postao svećenik.

Subota ujutro savršna je za romantičnu komediju Dan za pamćenje 2 u kojoj par iz srednje škole Olivia i Mick se neočekivano sreću nakon 25 godina i postaju partneri u vođenju odmarališta za vjenčanja. Popodne je predviđeno za sjajnog komičara Eddyja Murhpija i njegov film Tisuću riječi u kojem se postavlja teško pitanje: Kad biste prije smrti mogli izgovoriti samo tisuću riječi, kako biste ih iskoristili? To sada mora naučiti Jack McCall, sebičan, jezičav književni agent: živjeti bez riječi. Navečer ne propustite filmske akcije uz
13 sati: Tajni vojnici Benghazija, film koji je snimljen po istinitoj priči o terorističkom napadu na američki konzulat u Libiji, koji se dogodio 11. rujna 2012. Također, još jedna subotnja akcija koju ne želite propustiti je Iron Man 2, multimilijarder Tony Stark suočava se sa sve većim pritiskom vlade, javnosti i novinara koji ga pokušavaju natjerati da podijeli svoju tehnologiju s vojskom, na što on odbija pristati jer se boji da bi posljedice mogle biti kobne ako ona završi u krivim rukama.

 

U nedjelju nastavljamo s Marvelovim junacima, stoga ne propustite avanturu Thor: Ragnarok, Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard kako bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije. Nakon Thora slijedi Jupiter u usponu, Jupiter Jones rođena pod zvjezdanim noćnim nebom i sa znacima koji su predskazivali da je predodređena za velika djela. Filmska nedjelja završava biografskim filmom Clinta Eastwooda, Slijedeći glazbu, u kojem se radi o četvorici mladića iz siromašnog dijela New Jerseyja koji su se okupili i osnovali legendarnu rock-grupu 1960-ih Four Seasons, koji je postao planetarno popularan tih godina.

Ne propustite napeti filmski vikend na Doma TV-u! U subotu pogledajte Sherlocka Holmesa kojega je proslavilo pronalaženje istine u najsloženijim misterijima. Uz pomoć doktora Johna Watsona, Holmes hvata zločince svih vrsta oslanjajući se na svoju genijalnu moć zapažanja i zaključivanja te sirovu snagu. Nakon uzbudljive avanture očekuje vas jedan od najboljih filmova svih vremena, Kum. Priča započinje vjenčanjem kćeri šefa njujorške mafije Don Vita Corleonea. Njegov ljubljeni sin Michael upravo se vratio iz vojske, ali se ne namjerava baviti očevim poslom. No njegov je otac kao i posao kojim se bavi: drag i dobar prema onima koji ga poštuju, ali nemilosrdan prema onima koji mu se usprotive.

Nedjelja popodne na Doma TV-u rezervirana je za priču o neraskidivom prijateljstvu između geparda Dume i dječaka Xana (Alexander Michaletos). Xan i njegov otac Peter (Campbell Scott) pronalaze mladunče geparda te mu daju ime Duma i odgajaju ga kao kućnog ljubimca. Navečer vas očekuje kriminalistički film Mistična rijeka u kojoj policajac Sean, Jimmy vlasnik trgovine sa zatvorskim zapisom i mafijaškim vezama, a Dave ne može pobjeći od svojih trauma. Ali, kad se dogodi ubojstvo Jimmyjeve kćeri, sva trojica se moraju suočiti s prošlošću koju nitko ne želi priznati. Nakon kriminalističkog filma, slijedi prava SF senzacija Zvjezdane staze: S one strane. Posadu USS Enterprisea, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom, napao je nezaustavljiv val izvanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti, gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima. Posada je ostala bez broda te je zatočena na nepoznatom planetu, no tamo nisu sami, a misteriozna ratnica koju susretnu zna zašto se i nalaze baš tamo.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju