Žiri odabrao Maju Šabić, a ona za svog protivnika Nikolu Kotura.

 Došao je dan kada kandidati MasterChefa ne ovise sami o sebi, nego o drugima. Novi izazov bit će jako zanimljiv, jer su se sada kandidati još bolje upoznali i točno će se vidjeti tko koga želi u svom timu.

''Kad radim sama, imam odgovornost samo prema sebi i ako padnem, padnem sama. Tako da mi ovo nije najdraži zadatak'', ističe Matea Alduk. ''Volim raditi u timu i s ljudima i vidjet ćemo što će nam donijeti ovaj zadatak'', rekla je Andrea Dević koja je u prošlom gastroduelu pripremila izvrstan desert.

No rad u kuhinji mogli bi omesti međuljudski odnosi. ''Počele su se stvarati grupice, ali vidjet ćemo što će biti'', kaže Maja Šabić.

Nikola Kotur je nekim kandidatkinjama ispleo pletenice. Među njima nisu bile Lucija Kerečin i Lora Cepetić. ''Mi nismo odgovarajuće stranke'', komentirala je Lora kada ju je žiri pitao kako da to one nemaju pletenice.

Kad je Melkior pitao tko želi biti chef, nitko se nije želio javiti, pa je žiri odredio sam. ''Slušamo vas, gledamo, vidimo da ta osoba želi biti chef, ponekad ima malo i konflikta sa chefovima, koliko smo skužili'', rekao je Melkior, a Stjepan dodao: ''Ta osoba teži ka najboljem, a uvijek joj malo izmakne.''

''Ima jedna osoba koja još uvijek nije dala svoj maksimum, ali mi pretpostavljamo da ima potencijala. Ima jak sportski karakter, čvrsti stav – Maja Šabić'', kazao je Melkior.

Kao svoju prednost Maja je navela organiziranost i mogućnost da radi na više stvari odjednom. ''Mislim da će mi to puno značiti danas'', rekla je te izrazila želju da joj protivnik bude Nikola Kotur. ''Znala sam još jučer da sigurno njega želim za protivnika, ako me izaberu za cheficu. Dosta je glasan i dirigira neke stvari u kući, pa neka pokaže što zna i hoće'', objasnila je Maja te dodala: ''Nemam problem s njim, ali malo je dosadnjaković. Puno zuji, pa da vidimo koliko će meda dati'', rekla je Maja.

Kakav će to dinamičan sraz biti prilikom odabira članova u svoje timove, ali i tijekom kuhanja, ne propustite pogledati već večeras.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju