Farmeri opleli po Silviju.

Kako je mentor Jure farmerima dao još jedan dan da završe radove, od ranog jutra uhvatili su se posla. Dok je tim izvidnica međusobno razdijelio poslove, tim trstika i dalje ne odstupa od svojih načela – Saša radi, a ostali mu dodaju alate.

No, Saša je i dalje tankih živaca, a ovoga puta na tapeti mu se našao Silvio za kojega kaže kako nije vičan u fizičkim poslovima na farmi. ''Na Silvija imam puno zamjerki, kod nas bi se to reklo da je to hrpa mišića bez pokrića. U smislu poslova koje mi obavljamo da bar volju pokaže, a snagu ima'' kazao je Saša, a Maja je komentirala: ''Da je u Splitu, netko mu ga čušnuo, kao ajde, bar nešto reagiraj, nešto neka se dogodi!''Dok je Saša na izmaku snaga, a ostali članovi iz tima ne uspijevaju predahnuti, Silvio ima jedan potpuno drugačiji doživljaj zadatka. ''Svatko bi nešto htio raditi, a nema posla'' izjavio je te dodao kako se nada da će uskoro dobiti neki zadatak u kojem će se moći pokazati.

Pik na Silvija ima i Zdenka, kojoj najviše smeta koliko Silvio jede. Posebno ju je povrijedio, kaže, kada je za doručkom burno reagirao jer Zdenka uz jaja nije poslužila povrće. ''Ja njega pratim od prvog dana kako se ponaša. Moj zaključak je da on više pojede nego što zaradi'' ustrajna je Zdenka.Što ostali farmeri kažu te kako situaciju vidi Silvio, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju