Sudjelujte u anketi!

 

Druga epizoda osme sezone Supertalenta iznjedrila je deset novih nastupa, od kojih je jedan zavrijedio zlatni gumb i izravan plasman u polufinale. Anatacha Filimone izvela je emotivan i dirljiv pjevački nastup koji je podigao žiri na noge i izazvao gromoglasan pljesak publike.

 

Uz zlatni gumb, u drugoj epizodi predstavilo se nekoliko izvrsnih kandidata koji su od žirija dobili četiri glasa DA. Šestogodišnja Laura Baćak zabavila je žiri svojim pjevačkim nastupom te samouvjerenim stavom i komentarima na pozornici. Svoje zavidne pjevačke sposobnosti na pozornici pokazala je i Sara Županović. Iako joj je trema pred nastup predstavljala najveći izazov, Sara je za svoju emotivnu i snažnu izvedbu nagrađena s četiri afirmativna glasa žirija.

Glazbeni virtuoz Šćepan Stojanović gledateljima je prije nastupa najavio nešto neočekivano, a to je i ispunio uzbudljivim i inovativnim nastupom na harmonici. Četiri glasa za prolaz osvojio je i akrobatski performer ukrajinskih korijena Oleg Tatarynov koji je adrenalinskom i opasnom točkom u zraku ubrzao puls članovima žirija. Više o drugoj emisiji Supertalenta pogledajte OVDJE!

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Propuštenu emisiju "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju