Dva boda za zvijezdu i dva boda za mentora.

 Za ovu nedjelju zajedno su trenirali Albina i Marko Mrkić i otplesali su valcer te oduševili žiri i gledatelje. Upravo će Albina i Marko svaki po dva boda prenijeti u drugu emisiju, kada će se vratiti svojim plesnim partnerima – Albina Mariu Ožboltu, a Marko Jeleni Perić. Nakon njihovog večerašnjeg valcera redali su se pozitivni komentari. "Wow! Predivno ispričana priča. Vi ste u stvari ovu razliku u visini super iskoristili s ovim podršakama. Albina samo tako nastavi", istaknula je Franka. Marko je dodao: "Bilo je poprilično razigrano, fluidno, rasplesani kroz cijeli podij. Uz prošlotjednu rumbu, ovo ti je bio najbolji ples."
"Već se prošli put desilo to u rumbi, danas si to još prenijela u cijelu priču od početka do kraja. Stvarno divno", kratak je bio Igor. "Marko kao mentor i koreograf divno to radiš. Za tebe sam vidjela da si stvarno uživala, drugi partner je iz tebe izvukao skroz drugu priču. Jako su mi se dopale podrške, vrlo spretne i zanimljive i dodale su taj šlag ljepoti. Drago mi je da se upravo ovaj nastup dogodio danas za Uskrs da ste nam to poklonili", oduševljena je bila Larisa. Osvojili su 37 bodova žirija.

Filip Vidović radi povrede nije mogao nastupiti, a njegova partnerica Paula Jeričević je zajedno s Gordanom Voglešom i plesnom trupom nastupila u revijalnom dijelu emisije. U šestoj emisiji nismo imali priliku vidjeti ni Bojanu Gregorić Vejzović. Radi zdravstvenih razloga nije mogao nastupiti ni Pedro Soltz te je stoga Nika Jelić koreografiju koju je pripremila za Pedra pokazala u društvu Ivana Jarneca.

Prvi ples u emisiji ''Zamjena parova'' izveli su Sandi Pego i Gabriela Pilić a predstavili su se quickstepom. "Bome si fino odskakao to sve - kao uskršnji zečić! Ne samo da si skakao, nego si fino plovio i zadržao si onu svoju Sandijevu slatkoću", pohvalio ih je Igor Barberić. "Zabljesnuli ste me totalno i odijelima i plesom. Jako mi je drago, oduševljena sam i sa kostimima i sa izvedbom i s vašim quickstepom", oduševljena je bila Larisa Lipovac Navojec, a i Franka se složila: "Ti si Sandi večeras pokazao da se snalaziš jednako dobro u svim plesovima i s različitim partnericama. Gabriela ti si ovako ozbiljna i koncentrirana uvijek i to si prenijela na Sandija večeras, a on na tebe svoju vrckavost što je super". "Bio si prvi, ali si nastup odradio odlično moram priznati. Vidi se da je Gabriela napravila odličan posao i ukrotila te. Tehnički si bio dosta dobar, ali je to poslije malo padalo u vodu. Imao si to na početku i samo je to trebalo zadržati i to je to", pohvale je redao i Marko Ciboci. Osvojili su 35 bodova žirija.

Jelena Perić se ove nedjelje našla u društvu mentora Alana Walmea. Od prve obavijesti o novom izazovu Jelena je bila pozitivno iznenađena: „Mislim da će nam ova izmjena dobro doći da pokažemo da možemo plesati i s drugim partnerima i potvrditi svoje usvojeno znanje.“
"Meni je bilo super, meni je ovo bilo fenomenalno pali su mi svi kriteriji i šalovi", slikovito se našalila Larisa. "Bila si dominantna kroz cijelu rumbu i to je ono što mi se jako sviđa. S tehničkog aspekta bila si čvrsto na svojim nogama i prikazivala si slike baš onako kako trebaju biti, jedino si gurala malo vrat naprijed, ali to možemo popravljati. Sve u svemu nije bilo loše", temeljit je bio Ciboci. "Ova zamjena parova se pokazuje dobra stvar. Bila si čokoladni uskršnji bombončić. Uopće se nije vidjelo da ima nekih problema, stvarno super", složio se s ostatkom žirija i Igor. Osvojili su 35 bodova žirija.

 

Marko Petrić je ove nedjelje plesao u društvu Valentine Walme koja mu je partnerica i u privatnom životu. "Rasturili ste, od emocija, od strasti, od tvog stava, tvog pokreta, sve je bilo na mjestu, sve je bilo više nego dobro. Ovo će vam ostati kao jedna prekrasna uspomena za mene ste pobjednici večeri", oduševljena je bila Franka, a s njom se složila i Larisa te dodala da je za nju ovo ne samo najbolja izvedba večeri nego i općenito. "Za tvoju izvedbu bih ja rekao da vrijedi ono pravilo manje je više. Za paso doble se energija akumulira da bi na kraju eskalirala. Po meni ovo nije tvoja najbolja izvedba, to je moje osobno mišljenje, ali to je normalno s obzirom na tvoju eskalaciju u prošloj emisiji", komentirao je Marko s kojim se Larisa nije složila. Osvojili su 36 bodova žirija.

Asim Ugljen ovog je puta plesao s Helenom Janjušević. "Kao nastavak mog komentara od prošli put kažem da je ovo stvarno bio jedan ozbiljan plesač, odlično ste izgledali kao par. Ovo je bio najbolji Asim dosad, odvažan, ozbiljan, možda u momentima kritičan, ali svaka čast", komentirala je Franka. "Rekao si da je svaki tvoj ples pobjeda i vidi se da ti se stvarno taj ples počeo sviđati i da ti je ušao pod kožu i ja mislim da je to pravi smisao. To se vidjelo i to mi se jako dopalo", istaknula je Larisa, a Igor je dodao: "Možda su neki koraci izazovni, ali ti si toliko skužio kako treba navigirati i to je po meni poanta. Da se takvo nešto događa." Osvojili su 27 bodova žirija.

Domenica se za ovotjednu emisiju morala prepustiti novom mentoru Mariu Ožboltu s kojim je zaplesala sambu. "To je to, ti si zapravo sad prokužila sve ono što smo pričali. I baš zato što je ovo sad jako jako dobro, neka sad koraci budu malo točniji i onda zajedno s ovim što si prokužila to će biti nepobjedivo", istaknuo je Igor. "Domenica, akcija koju si radila nije baš bila previše jasna, falilo je malo energije. A jako mi se sviđa kako si bila vesela cijeli ples" kratak je bio Ciboci, a Larisa je rekla: "Te tvoje noge su sve duže i duže iz emisije u emisiju. Mislim da si ti pravi dokaz kako se plesom postiže vretenasto tijelo. Već sam prije spomenula da si ti mali dijamant koji raste i to bih svakako htjela pohvaliti."
"Od svih kandidata nekako si se najbolje snašla u sambi. Tvoja zaigranost i energija odgovara tom plesu, ti si pravi performer. Uživaj i dalje u plesu, nastavi gristi i samo naprijed", komentirala je Franka. Osvojili su 32 boda žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju