Smještaj koji odudara od tipične turističke ponude

S obzirom na to da je Zagreb u zadnje vrijeme postao grad hostela, vlasnici se moraju dobro potruditi kako bi goste privukli baš u svoj.

Hrvoje Krlić vlasnik je Subspace hostela u Zagrebu, neobičnog hostela koji vam nudi svemirski odmor u kapsulama u samom centru grada.

Priznaje kako je ovakva ideja proizašla iz njegove zaljubljenosti u science fiction koju gaji još iz djetinstva. Želio je napraviti nešto inovativno i drugačije.

Gosti u ovom hostelu spavaju u kapsulama te imaju osjećaj kao da su u svemiru. Vlasnik ističe kako je jedna od velikih prednosti ovog hostela privatnost jer se gosti mogu zatvoriti u svoje kapsule i imati svoju oazu mira.

Svaka kapsula ima sve što je potrebno za ugodan boravak – od ambijentalnih svjetala, ventilacije, ogledala za šminkanje, utora za usb i punjače te sefa za vrijedne stvari.

Vlasnik priznaje da u hostel više dolaze žene, a razlog tome leži u osjećaju sigurnosti koje pruža spavanje iza zatvorenih vrata.

Na pitanje uđu li gosti ikad u krivu kapsulu, vlasnik odgovara zanimljivom pričom. Otkrio je kako gosti ponekad znaju otići na spavanje u tuđu kapsulu jer ih teško razlikuju, a takvim situacijama najčešće kumuje pokoja čašica više.

Subspace hostel dobio je nagradu SFeraKona kao i prvu nagradu u kategoriji najboljeg hostela na International Hospitality Awardu u Kijevu.

 Nove uzbudljive turističke priče emisije 'CoolTurist' pratite subotom na Novoj TV, a nedjeljom na Domi TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju