''Sa Sašom sam baš opuštena, sigurno ćemo se sresti i poslije Farme.''

Prije dvoboja farmere je posjetio mentor Jure. Obzirom da nije bio zadovoljan izvidnicom, a sjenicu nisu uspjeli završiti, dao je farmerima ponudu koju nisu mogli odbiti – dobit će još jedan dan za dovršetak radova. Kazao im je da ukoliko bude zadovoljan finalnim proizvodom nagradit će ih sa 600 vranaca, no ukoliko ne zadovolje njegove kriterije, farmeri će njemu morati dati 800 vranaca.

No iznenađenju nije bio kraj. Mentor je farmere pitao tko je bio najbolji radnik u timu trstika, koji je osvojio imunitet, a svi su jednoglasno kazali Saša. Mentor Jure je potom rekao Saši da izabere jednu žensku osobu te da ih očekuje iznenađenje. Sašin izbor bila je Katarina, a iznenađenje odlazak na masažu, kupanje u moru i osvježavajuće piće na plaži. Farmeri su Katarinu i Sašu otpratili s aplauzom i uzvikom da im slijedi medeni mjesec, a Katarina i Saša nisu uspjeli sakriti osmjeh s lica. 



''Bilo je fantazija, prekrasno iznenađenje. Drago mi je da sam bio s njom i bilo nam je super. Malo smo se maknuli iz ove sredine'' kazao je Saša, a Katarina je komentirala: ''Osvježavajuće u svakom pogledu Moram reći da uživam u svojevrsnoj slobodi. Sa Sašom sam baš opuštena, sigurno ćemo se sresti i poslije Farme i ostati dobri prijatelji.''



Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju