Osvojite jednu od 25 edukacija širom Hrvatske

Nakon uspješne prve sezone, kada je popularan portal zadovoljna.hr u suradnji s partnerima i mentorima osigurao 15 edukacija, krenule su prijave za novu generaciju Zadovoljna akademije.

Zadovoljna.hr po drugi put otvara natječaj za sve žene diljem Hrvatske koje će ove godine moći osvojiti jednu od 25 edukacija u 11 gradova.

''Zadovoljna.hr kao dio Nove TV, društveno odgovorne kompanije koja svojim radom želi i utječe na boljitak cjelokupnog hrvatskog društva, u svojoj se niši poslovanja ponaša odgovorno i poticajno. Zadovoljna želi osnažiti žene, potaknuti ih da napreduju i da vjeruju u sebe. Kao medij prepoznajemo svoju ulogu pokretača pozitivnih promjena u društvu, a projekt Zadovoljna akademija istinski pomaže ženama, donosi pozitivne emocije, snagu i šalje ispravne i snažne poruke.'', izjavila je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga, PR-a i korporativnih komunikacija.

 

Ponuđeni edukacijski sadržaji Zadovoljna akademije ove su sezone podijeljeni u šest tematskih smjerova: digital, ljepota, gastro i turizam, moda i dekor, poduzetništvo i strani jezici. Svaki od tih edukacijskih smjerova imat će svoju mentoricu, osobu koja će motivirati i poticati odabranu kandidatkinju ili kandidatkinje u određenom području. Mentori su uspješne osobe iz hrvatskog javnog života koji se nisu istaknuli samo svojim profesionalnim uspjehom, već i osobnošću te njegovanjem vrijednosti društva koje počiva za znanju, trudu, međusobnom osnaživanju te društvenoj odgovornosti.

''Učenje je najljepše putovanje na koje možete krenuti, neovisno o tome imate li 25 ili 55 godina. Učenje novih vještina te stjecanje novog znanja, sposobnosti i navika, kao i testiranje vlastitih granica može biti odskočna daska za toliko željene životne promjene. Zadovoljna akademija bit će vaša suputnica u učenju i radu na sebi, a podršku će vam dati odabrani mentori koji imaju bogato iskustvo u područjima svoga rada te ujedno i sami znaju koliko je truda i učenja potrebno kako bismo ostvarili ono što želimo biti i postati'', sve željne znanja, na prijave je pozvala Tihana Korać, urednica portala zadovoljna.hr.

Kvalitetu i jedinstvenost projekta Zadovoljna akademije prepoznali su i inozemni stručnjaci pa je tako ove godine Zadovoljna akademija ušla u finale čak tri prestižne nagrade: ”Digiday Media Awards Europe”, ”The Drum Marketing Awards”, te ''Digiday Marketing and Advertising Europe''.

Prijave su otvorene do sredine rujna, a više informacija potražite na adresi: akademija.zadovoljna.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju