Virtualna edicija Zadovoljna akademije nudi novih čak 50 edukacija!

Najpopularniji ženski lifestyle portal u Hrvatskoj zadovoljna.hr najavljuje da od danas kreću prijave za četvrtu sezonu Zadovoljna akademije.

Zadovoljna akademija je jedinstveni projekt portala zadovoljna.hr koji sustavom edukacije i mentoriranja promiče cjeloživotno učenje i osnaživanje žena. U suradnji s partnerima zadovoljna.hr je tijekom tri godine projekta osigurala edukacije za 58 žena. U posljednje tri godine za edukacije Zadovoljna akademije prijavilo se 10.700 žena. Ove godine Zadovoljna akademija nudi čak 50 edukacija, a prijave za četvrtu sezonu su otvorene do 17. lipnja.

U suradnji s Googleom i Algebrom ove godine osigurat će se virtualna edicija Zadovoljna akademije koja obuhvaća webinare iz edukativnog programa ‘Digitalna garaža’ koji se sastoji od brojnih tema koje se tiču digitalnog marketinga i online poslovanja.

Kvalitetu i jedinstvenost Zadovoljna akademije prepoznali su i inozemni stručnjaci pa je tako ovaj projekt do sada ušao i u finale brojnih prestižnih nagrada poput: The Drum Marketing Awards, Digiday Media Awards Europe 2017, Digiday Marketing & Advertising awards europe, The Native Advertising Awards, dok je u Hrvatskoj nagrađen od strane HUOJ-a s Grand Prixom u kategoriji društveno odgovorno poslovanje.

Zadovoljna.hr kao dio Nove TV, društveno odgovorne kompanije koja svojim radom želi i utječe na boljitak cjelokupnog hrvatskog društva, u svojoj se niši poslovanja ponaša odgovorno i poticajno. Zadovoljna želi osnažiti žene, potaknuti ih da napreduju i da vjeruju u sebe.

Obrazac za prijavu te više informacija o projektu Zadovoljna akademija pročitajte na portalu: https://akademija.zadovoljna.hr/

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju