Audicije za novu sezonu održavaju se 1., 2. i 5. listopada.

 Nakon uspješne sezone zabavno-natjecateljskog showa 'Survivor', u kojoj su pobjedu odnijeli Nevena Blanuša i Stefan Nevistić, vrata jednog od najuspješnijih televizijskih formata ponovno se otvaraju, a Nova TV poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje!

Svoju ljubav prema avanturama, natjecanju, adrenalinu i nepredvidivim izazovima budući kandidati imaju priliku dovesti na višu razinu sudjelovanjem u showu koji pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo koje se ne propušta, a audicije za novu sezonu održat će se 1., 2. i 5. listopada u Zagrebu na adresi Radnička cesta 80 (Instant Offices).

Samo će najbolji kandidati dobiti priliku da postanu dio showa koji preko dva desetljeća niže uspjehe diljem svijeta, a strast, entuzijazam, motiviranost, želja za novim iskustvima te psihička i fizička sprema samo su neke od karakteristika koje će se uzeti u obzir pri odabiru potencijalnih natjecatelja.

PRIJAVI SE OVDJE

„Svima koji razmišljaju o prijavi na Survivor ne savjetujem, već ih molim da ne ostane na razmišljanju te da se prijave. Sve ono što sam show donosi je jedno nezaboravno iskustvo i pustolovina u nepoznato kroz koju ćete najviše naučiti o sebi i uz to, prvenstveno, početi puno više cijeniti i voljeti sebe", poručuje aktualna pobjednica Nevena dodajući da bi bez razmišljanja ponovila svoje iskustvo.

Zapalite svoj natjecateljski duh, upustite se u avanturu života bez ikakvih suvremenih blagodati i testirajte vlastite granice na nepoznatom i divljem terenu. Prijavite se OVDJE  i postanite dio neponovljive pustolovine u kojoj samo najspremniji opstaju!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju