Neobično su započeli svoje karijere

Katrina Norman i Tilky Jones glavni su protagonisti filma "Otok prave ljubavi" redatelja Damiána Romaya. Norman utjelovljuje Maddie, povjesničarku umjetnosti koja putuje svijetom kako bi pronašla Kamen ljubavnika. No, nakon što upozna Fitza (Jones), njezina bi potraga ipak mogla dovesti do prave ljubavi za kojom traga...

Zanimljivo je da filmska industrija nije bila prvi izbor u karijeri ovog dvojca. Naime, Norman se sa svega 14 godina počela profesionalno baviti plesom. Zbog toga je arizonski krajolik zamijenila losanđeleskim kako bi uz najbolje plesne koreografe stekla potrebno obrazovanje. Tako se s druge strane platna najprije pojavila upravo plešući, no ubrzo je plesne korake zamijenila glumom u koju se zaljubila.

S druge strane, ni Jones nije zakoračio u svijet slave na mnogo drugačiji način. Njegova je prva ljubav, pak, bila glazba. Od 1997. do 2001. Jones je bio bubnjar i član glazbene skupine "Take 5". Petorka je osvojila mnoge nagrade, uključujući i nekoliko "Gold and Platinum Records".

Ipak, Jones se u glumi okušao i nešto ranije. Još je u djetinjstvu počeo glumiti u kazalištu, zahvaljujući čemu je već s 12 godina potpisao svoje prve ugovore za nacionalne i internacionalne reklame. Iako mu se danas primarno bavi glumom, glazba i dalje čini velik dio njegova života.

 

Film "Otok prave ljubavi" ne propustite pogledati u nedjelju u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju