Kako joj se dogodio vrhunac karijere, ispričala je našoj Miji Kovačić.

Za vrhunske transformacije, koje nam svake nedjelje donose talentirani kandidati showa "Tvoje lice zvuči poznato", zaslužna je i poznata vizažistica Marina Mamić. 

Marina svake nedjelje, uz vrhunski šminkerski tim showa, provede sate kako bi nastala maska koja je dostojna izvođača u kojeg se neki od naših kandidata tranformiraju. Za vrhunac svoje karijere smatra i transformaciju u Jimmyja Kimmela, popularnog američkog komičara, u čijem je i showu završila.

A kako je Marina završila u showu Jimmyja Kimmela, koji su trenuci u njezinoj karijeri Marinu ostavile bez riječi te čime smatra da bi u potpunosti ostvarila svoje snove, otkrila je za 'Backstage s Miom'. Pogledajte njihov razgovor:

Marina nas svakodnevno uveseljava svojim nevjerojatnim transformacijama i na Instagramu, na kojem je ujedno prati gotovo 150 tisuća ljudi. "We will make America great again!", našalila se poznata vizažistica te ponovno oduševila transformacijom, ovoga puta u američkog predsjednika Donalda Trumpa.

 

 

 

 

Marinine su transformacije prava remek-djela! Gledajte ih svake nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" na Novoj TV! Do tad ne propustite pratiti Backstage s Miom na službenom YouTube kanalu showa Tvoje lice zvuči poznato od ponedjeljka do četvrtka!

 

Nastajanje EUROSONG zvijezda! Korak po korak do finalne transformacije ⭐️| Backstage s Miom

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju