Imena kandidata imamo, žiri je već poznat, ali još jedna jako važna informacija nedostaje…

Počinjemo! Osam novih lica već od sljedeće subote 8. ožujka kreće u pohod za titulom nove pobjednice ili pobjednika šeste sezone nevjerojatnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Kandidati za vas imaju posebnu poruku, pogledajte:

Kao i uvijek, imat ćemo priliku vidjeti četiri muškarca i četiri žene koji mijenjaju svoje uloge, a ove sezone to su Lu Jakelić i Marko Braić koji su nam već pokazali kako se snalaze u nepoznatoj situaciji!

Zatim glumci Fabijan Pavao Medvešek i Siniša Ružić stand up komičarka Marina Orsag te Lana Klingor Mihić, Neda Parmać i Mario Valentić.

Svi su uzbuđeni ususret prve epizode. ''Osjećam se super što sam dio ovogodišnjem showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i što imam priliku biti netko drugi. To je jedinstvena prilika da se možeš transformirati okružen profesionalcima'', rekao je Mario Valentić.

Poznato lice iz serije ''Na granici'' Fabijan Pavao Medvešek rekao je da nema osobe koju ne bi htio utjeloviti. ''Vrlo bih rado želio biti velike pjevačice i pjevači budući da se želim izazvati u tim prekrasnim pjesmama'', podijelio je s nama.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju