Otkrijte sakriveni, paralelni svijet u kojem obitavaju snažna, borbena bića poznata kao Invizimals.

Nova TV najmlađim gledateljima donosi animiranu seriju koja se temelji na istoimenoj popularnoj videoigri, 'Invizimals'! Otkrijte sakriveni, paralelni svijet u kojem obitavaju snažna, borbena bića poznata kao Invizimals. Animirana serija prati svijet lovaca na Invizimalse, među kojima je mladi Hiro, u njihovim avanturama u ovom fantastičnom svijetu!

Znanstvenik Keni Nakamura otkrio je neobična, nevidljiva bića koja žive u svijetu oko nas. Međutim, nije stao samo na tome, pa je osim toga još i pronašao način na koji obični ljudi mogu ući u njihov svijet i vidjeti ih. Ova snažna bića zovu se Invizimals, a u njihov svijet ulaze neustrašivi lovci koji ih hvataju i treniraju ih za borbu. Jedan od njih je i mladi Hiro, koji na samom početku serije postaje novi član Saveza lovaca na Invizimalse. U ovom paralelnom, sakrivenom svijetu živi više od 100 različitih vrsta Invizimalsa – od snažnog Tigersharka i plemenitog Uberjackala, do odanog Iceliona i inteligentne Zaphyre. Saznajte koji od njih je najbolji borac, te tko je najuspješniji lovac u Savezu!


Osim što će Hiro odmah na početku imati poteškoća s privikavanjem na rad u Savezu, glavni će junaci doživjeti velike avanture – od prenošenja Tigersharka u naš, „obični“ svijet, do putovanja u Meksiko kako bi se istražile neobične priče o nepobjedivom hrvaču čija bi moć mogla potjecati od Invizimalsa. Animirani film temelji se na istoimenoj popularnoj videoigri.
 

Neka najmlađi gledatelji ne propuste pratiti velike avanture u tajnome svijetu moćnih Invizimalsa, od 20. ožujka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju