Ovaj kreativni challenge traje do 03.06.2022.

 Pravila sudjelovanja u Kreativnom natječaju

Članak 1.
Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu Tik Tok stranica Ples sa zvijezdama, organizira kreativni natječaj (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za gledatelje Nove TV i posjetitelje Tim Tok stranice Ples sa zvijezdama. Kreativni natječaj organizira se u svrhu promocije emisije Ples sa zvijezdama, Nove TV i promocije Tik Tok stranice Ples sa zvijezdama.
Članak 2.
Kreativni natječaj počinje 11. 5. 2022. i traje do 03.06.2022.
Jedan kreativni challenge nagrađujemo na Tik Tok stranici Plesa sa zvijezdama u periodu od 11. 5. 2022. do 03.06.2022.
Članak 3.
Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti challenge koje su sudionici ostavili putem Tik Tok stranice Plesa sa zvijezdama.
Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Tik Tok stranici Plesa sa zvijezdama objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su objavili.
Članak 4.
Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 11. 5. 2022. do 03.06.2022.. na Tik Tok stranici Plesa sa zvijezdama postave kreativni video challenge. Zadatak sudionika bit će da sudjeluju u kreativnom challenge-u. Sudionici imaju vremena postavljati challenge do utorka (31.5.2022.) nakon postavljene objave i to do 12 sati, svi challenge-i koji se objave nakon 12 sati neće se uvažavati. Sudionici trebaju pratiti dnevne objave Plesa sa zvijezdama kako bi znali i sami sudjelovati u challengeu. Nakon završenog roka, odabrat će se jedan (1) najkreativniji.
Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Kreativnog natječaja Priređivača, te da će nakon 31.12.2022. godine biti uništeni.
Članak 5.
Svaki challenge koji odgovara uvjetima natječaja navedenim u Članku 4. bit će objavljen na Tik Tok stranici Plesa sa zvijezdama u posebnoj objavi. Najbolji challenge-i prema odabiru Priređivača bit će objavljeni na Tik Tok stranici Plesa sa zvijezdama.
Svaki Sudionik može poslati neograničen broj challenge-a. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te challenge koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su Suglasni da priređivač ove osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.
Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi.
Članak 6.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Kreativnom natječaju, može to učiniti na način da ukloni challenge s objave Kreativnog natječaja na Tik Tok stranici Plesa sa zvijezdama.
Članak 7.
Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).
Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.
Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.
31.12.2022. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu privatnost@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje istih više neće biti moguće.
NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.
Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.
Članak 8.
Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Kreativnom natječaju objavljenim na Tik Tok stranici Plesa sa zvijezdama prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.
U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na privatnost@novatv.hr. Priređivač će u zakonskom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.
Članak 9
Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Kreativni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.
Članak 10.
Na Tik Tok stranici Plesa sa zvijezdama tijekom trajanja Kreativnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih radova koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.
Članak 11.
Pobjednik Kreativnog natječaja za svoj challenge bit će nagrađen od strane Priređivača i to privatnim plesnim satima u školi našeg mentora Marka Mrkića te Swifferom.
Članak 12.
Tijek Kreativnog natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača. Challenge-i neprimjerenog sadržaja neće biti objavljeni.
Članak 13.
Smatra se da su sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.
Članak 14.
Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Kreativnog natječaja ili Kreativni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.
Članak 15.
Kreativni natječaj predviđen je samo za prostor Republike Hrvatske.
Članak 16.
Svaka promjena vezana uz Pravila Kreativnog natječaja biti će objavljena na Tik Tok stranici Plesa sa zvijezdama. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Tik Tok stranici Plesa sa zvijezdama i/ili putem inboxa Tik Tok stranice Plesa sa zvijezdama.
NOVA TV d.d.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju