Najviše se razljutio Gazda Darko koji je svojim farmerima zabranio razgovore na ogradi s crvenom zajednicom.

Gazda crvene zadruge Goran, namamio je šrotom koze iz suprotne farme, a kako kaže, to je napravio iz razloga što im zelena zajednica nije htjela dati šećer kao i da oberu paprike koje su zasadili dok su bili još na Staroj farmi. „Kad su se selili na staru farmu pobrali su sve paprike, a nama sada ne daju da uberemo svoje paprike. Znači tvoje je tvoje, a naše je tvoje? Ne može to tako, sad ćemo se igrati kako igra je“, ljutito je kazao Goran koji je ovom krađom koza Darku želio pokazati da on i Ante, kako kaže, nisu „retardirani Dalmatinci koji se nisu složili u glavi“. “ Ako smo toliko retardirani, neka vidi što je odgojio, jer da mu valja kćer, uzeo bi ju sebi u tim, a ne bi uzeo dvoje drugih ljudi“, dodao je Goran.

Mentor Joža došao je u obilazak farmi i doveo majstora za namjenske objekte koji im je zadao novi tjedni zadatak – izgradnju nastambe za velike životinje. Mentor je s farmerima pošao u obilazak imanja. Na Novoj farmi bio je poprilično nezadovoljan stanjem farme, a posebno ga je iznenadila činjenica da je crvena zadruga ukrala koze zelenoj. Ponudio im je dvije mogućnosti: ili unutar dva dana napraviti tor za koze te ukoliko bude zadovoljan neće platiti 50 dukata po svakoj kozi i vratiti ih na Staru farmu, dok je druga mogućnost da im odmah vrate koze i za svaku koju su ukrali daju po 10 dukata.„Možemo vratiti koze, ali mogu i dati sve dukate, meni je srce na mjestu čim sam vidio njihove face!“ nasmijao se Goran.


Na drugoj farmi, ovaj čin krađe životinja, izazvao je nezadovoljstvo kod farmera, a najviše se razljutio Gazda Darko koji je svojim farmerima zabranio razgovore na ogradi s crvenom zajednicom. Napravili ste od mene budalu što ste išli preko, što ste pali pod utjecaj jedne Josipe koja misli da će sa svojim igračem dobiti nagradu, ali vjerujte mi Boga ima i neće dobiti nagradu!“ poručio im je Gazda na sastanku i dodao: „Ja vjerujem, nećete me više u životu nikada vidjeti. Gurnuli ste mi nož u leđa!"


Dok su se na Staroj farmi farmeri prepirali oko toga tko smije s kime pričati, Jasmina i Dalia odlučile su se udaljiti od svojih sustanara. Dalia, koja kaže da ne podnosi mirise na farmi i od kojih joj se diže želudac, glavni problem vidi u Gazdi, Tomislavu i Anti koji su stvorili svojevrsni klan, a negativan stav su stvorili i prema njoj, tvrdi, zbog toga što je stala na Jasmininu stranu kada su je vrijeđali. Ove dvije farmerice, ne samo da su odbile raditi na zadatku, već su odlučile kako neće niti sjediti za istim stolom, niti spavati u istoj prostoriji sa svojom zajednicom. „Goran zna ako ne posreduje jednom Anti i Tomislavu da onda gubi glasove!" zaključila je Jasmina.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju