Svevremenski hit!

Da je dramska serija Nove TV 'Kud puklo da puklo' svevremenski hit, potvrđuju i podaci gledanosti koji pokazuju da seriju svakog dana u prosjeku prati više od pola milijuna gledatelja, točnije, više od 522 tisuće, a prosječan udio u gledanosti svih epizoda iznosi 37,1 posto.



Nakon što je serija tijekom svog prvog emitiranja 2014./2015. rušila rekorde gledanosti, trend se nastavlja i u drugom emitiranju, pa je tako u slotu prikazivanja serija 'Kud puklo da puklo' za 181,1 posto gledanija od svog prvog konkurenta te 256,7 posto gledanija od drugog konkurenta.

Ova dramska serija s elementima humora, smještena u fiktivnom ličkom selu omiljena je među gledateljima koji sa stanovnicima Oštrovca dijele radosti i spletke, ljubavi i prepirke, a kada se spoji vrhunski produkcijski tim, kvalitetno razrađena priča u kojoj se humor zasniva na svakodnevnim situacijama živopisnih likova te izuzetan glumački cast – uspjeh je zagarantiran.

Epizode hit serije 'Kud puklo da puklo' te zgode i nezgode omiljenih likova ne popustite pratiti od ponedjeljka do petka od 20.20 sati na Novoj TV

(Izvor: AGB Nielsen; Razdoblje: 4.5.-15.7.2020.; Ciljna skupina: 4+)

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju