Kakve sve novosti donose legendarni Oštrovčani, ne propustite doznati u novim nastavcima hit serije Kud puklo da puklo već u ovu nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Obožavatelji najgledanije dramske serije u Hrvatskoj od ove nedjelje imaju priliku ponovno pratiti premijerne epizode druge sezone.


Novi nastavci Kud puklo da puklo donose brojna uzbuđenja, šaljive momente, neočekivane zaplete, ali i neke nove likove. Saga s don Antom (Slavko Juraga) i njegovim inatom u neodržavanju blagoslova kuća nastavit će se i dalje, a u pomoć Oštrovčana stići će i biskup (Bosnimir Ličanin) koji će mu konačno stati na kraj. Dok će Oštrovčani moći odahnuti od don Antinog prkosa, na Damira (Momčilo Otašević) će se namjeriti krasinački momci, Vjeko (Robert Ugrina) i Mrki (Igor Hamer). Kakvu urotu će mu spremiti, ne propusite doznati.


U novim nastavcima u Oštrovac ponovno stiže Suzana, Darijeva (Vladimir Posavec Tušek) prva žena, koju igra Sandra Ločnarić Tankosić, a uz pomoć male intervencije mještana, ljubavne strasti između nje i Darija ponovno će se rasplamsati.


Dogodovštine iz najpoznatijeg Oštrovca svakodnevno pratite i na službenim stranicama serije:
Facebook: Kud puklo da puklo
Instagram: Kud puklo da puklo

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju