Marko Grubnić i Ela Vuković dobili čak tri desetke za valcer, a oduševili i rumbom u plesnom dvoboju!

Marko Grubnić i Ela Vuković nastavljaju tradiciju ulaska u plesni dvoboj, a ovaj put iz showa su jednoglasnom odlukom žirija izbačeni Damir Kedžo i njegova plesna partnerica Helena Janjušević.

Damir Kedžo i Helena Janjušević su u svojoj posljednjoj emisiji izveli tango. ''U jednom trenutku izgubio si kontakt sa svojom partnericom. U jednom trenutku se nešto dogodilo, iako moram vidjeti snimku da vidim što se točno dogodilo", rekla im je Almira.

"Bogat je bio nastup s lijepo izraženim emocijama. Malo ohrabrenje, uz slowfox, tango je najteži ples, ali vi ste se dobro snašli", zaključio je Nicolas. "Više ste hodali nego plesali. Emisija se zove Ples sa zvijezdama, a ne s vratima. Niste mi ostavili neki dojam", bio je oštar Dinko.

Marko i Ela su pak toliko su oduševili valcerom u ovotjednoj emisiji da im je žiri dodijelio čak tri desetke, jedino je Nicolas da jednu ocjenu manje. Marko je također bio zadovoljan te rekao da je dao najbolje od sebe i da je najviše do sada uživao.

"Vrlo lijepo ispričana plesna priča, lijepo držanje tijela, prekrasni okreti ulijevo, vodio si Elu po podiju kao da si stručnjak", rekao je Dinko. "Ti si najtalentiranija muška zvijezda u showu kada su u pitanju standardni plesovi. Ja ću ti danas dat 10 makar se ne zvala Tamara Despot", poručila im je članica žirija. Da je sve bilo odlično i da je Marko talentiran, potvrdio je Nicolas.

Slavko Sobin i njegova partnerica Gabriela Pilić otvorili su večer lyricalom, plesom iz porodice jazza, a ovo je prvi put da je on izveden u showu.

''Pod totalnim sam dojmom, predivni ste, moja ocjena će biti visoka", poručila je Tamara. "Predivna, pustinjska priča, divan odnos muškarca i žene, spajanje i rastajanje kao u životu. Tu si ipak bio veliki, kruti medo s lijepim nogama, ali divno si nosio partnericu", poručila je Slavku Almira. Da se Nicolasu nastup Slavka i Gabriele također svidio pokazala je najbolje njegova visoka ocjena.

Sonja Kovač i Gordan Vogleš izveli su elegantni slowfox na pjesmu Franka Sinatre "New York, New York".

"Styling je savršen i divan izbor glazbe. Ipak imala bih dosta primjedbi, jer to je jedan od najtežih plesova, a tu se vide svi problemi koje jedan plesač ima, čak i profesionalan. Bolja si Sonja bila u fokusu nego inače, misliš na to, ali ovdje mi fali još malo pod lopaticama i nekako kao da kaskaš za partnerom. Ali vidjela sam i puno dobroga", rekla je Almira. Nicolas im je poručio da trebaju biti ponosni na sebe večeras, a držanje i energiju je pohvalio Dinko. "Vrlo ste glamurozni, ali nisam zadovoljna. Plešeš dosta u njegovom prostoru, a to se može izvježbati i ispadate iz kontakta. Bili ste van glazbe, tu morate plesati skupa i čekati partnera", bila je nešto oštrija Tamara.

Uslijedila je samba u izvedbi Ivana Šarića i njegove partnerice Paule Jeričević na pjesmu "La bomba" Rickyja Martina.

"Oslobodili ste se i zabavili nas, bravo, vidi se pomak. Još su vam malo plastična stopala", poručio im je oduševljeni Dinko. "Stopala nisu baš nešto, ali te vidim u Riju na plaži i osam Brazilki oko tebe", rekla je Tamara. "Bio si mi apsolutno genijalan, imaš prezentnost, oduševljena sam", zaključila je Almira. Par je za ples dobio i desetku, prvi puta najvišu ocjenu i to od Dinka Bogdanića.

Peti par večeri bili su Viktorija Rađa i Marko Mrkić. "Bio je to jedan zanimljiv paso doble, ali falilo mi je prave energičnosti, ramena malo više koristiti", poručila im je Almira.

"Bili ste jako dramatični, ali isto se slažem s Almirom, treba rotirati prvo tijelo, ruke ga zatim prate... ", rekao je Nicolas. "Rasplešite se, opet mi je to falilo, jer Viktorija ima tu mogućnost. Falila mi je prostornost, ako me razumijete", savjetovao je Dinko.

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić izveli su jive. "Ovo je bilo jako slatko i veselo. Slobodnije u gornjem djelu, preciznije u donjem djelu, ali sve skupa je bilo šarmantno", poručila im je Almira.

"Jive je puno teži nego cha-cha-cha, to je za vas malo ohrabrenje. Niste najbolje uspjeli, ali ste se dobro snašli", kratak je bio Nicolas. "Vratili ste me u prošlost, to sam ja nekada plesao. Skladan ste par", rekao im je Dinko.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju