Mađioničari, akrobati i neobični talenti očekuju nas ove subote.

 Velika pozornica Supertalenta zagrijana je i spremna za nove talente, a subota, 24. rujna rezervirana je za prvu epizodu u kojoj će gledatelji imati prilike vidjeti nastupe prvih osmero kandidata koji će ove godine probiti led i otvoriti devetu sezonu!



Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovo će stati mađioničar i iluzionist umjetničkog imena Magic Leon koji je od svog prvog pojavljivanja u showu do danas prikupio preko 150 tisuća pretplatnika na svom YouTube kanalu, a dodatan poticaj da u najgledanijoj zabavnoj emisiji ove godine pokaže svoj izbrušeni talent bila je njegova 20. godišnjica bavljenja magijom. „Čim sam vidio jednog mađioničara sa sedam godina na dječjem rođendanu, ja sam znao da želim postati mađioničar“, poručuje Leon koji će već na prvi pogled pobuditi zanimaciju članova žirija koji su posebno izbirljivi kada su u pitanju iluzionisti i mađioničari. Njihove prolazne glasove nastojat će izboriti i mađioničar Mladen Bubić koji radi kao taksist, a prakticiranje magije njegovo je dopunsko zanimanje. Na Majino pitanje zašto vozi taksi, Mladen će sve nasmijati dosjetljivim odgovorom: „da se putnici osjećaju čarobno“, a hoće li uspjeti očarati i članove žirija, doznat ćemo ove subote!



Za faktor iznenađenja u showu pobrinut će se atraktivna Njemica Rachel Belle Barum koja će se na pozornici pojaviti u šljokičastom kostimu i bičem u ruci. „Ja sam drugačiji tip umjetnika i nadam se da ću zabaviti publiku na vrlo poseban i originalan način. Definitivno će biti malo riskantno, ali zabavno“, najavljuje Rachel koja dolazi iz obitelji u kojoj je otac kaskader, a majka glumica, pa se na pozornici osjeća kao kod kuće. Da bi demonstrirala svoj nesvakidašnji talent, u ulozi asistenta pridružit će joj se ni manje ni više nego Fabijan i Davor koje zvuk udarca bičem neće ostaviti ravnodušnima.

Ubrzani puls žirija dodatno će potaknuti Nenad i Jelena koji su par kako u privatnom životu, tako i na pozornici gdje će se predstaviti kao akrobatski plesni duo NS Acrobalance koji će pokazati nešto što žiri dosad nije imao prilike vidjet, a pomalo opasnu i vrlo zabavnu točku izvest će i akrobat Popiño koji će publici oduzeti dah vještim balansiranjem s rekvizitima.

Prvu epizodu devete sezone začinit će i nastupi trojice veselih i raspjevanih pjevača, a hoće li netko od kandidata svojim nastupom zavrijediti zlatni gumb i izravnu kartu za polufinale, doznajte u subotu u 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju