Oscarom nagrađen redatelj, Woody Allen, donosi nam komediju "Rimu s ljubavlju" i četiri priče o ljubavnim zgodama i nezgodama.

U čarobnom smo Rimu - s odličnom glumačkom ekipom koju čine Penelope Cruz, Jesse Eisenberg, Ellen Page, Alec Baldwin i legendarni komičar Roberto Benigni.

Upoznajte radnika koji se budi kao velika zvijezda, arhitekta koji se vraća u mladost i ulicu u kojoj je živio kao student, mladi par na medenom mjesecu, frustriranog režisera opere koji dolazi upoznati zaručnika svoje kćeri i slučajno otkriva nevjerojatno darovitog pjevača koji zapravo nikad nije nastupao.

Ovaj put slavni je redatelj Woody pomiješao farsu, komediju i fantaziju i pošlo mu je za rukom. Spaja vizualne ljepote Rima i komične, romantične i pomalo kontroverzne likove i njihove odnose, avanture i romanse. 

Kao središnja figura u filmu pojavljuje se Alec Baldwin koji glumi poznatog arhitekta, a predstavlja pomalo anksioznog njujorškog intelektualca koji je u neprestanom konfliktu zbog suprotstavljenih težnji. Film ima mnoštvo romantičnih scena, sunčanih parkova, skrivenih ulica i trgova jednog od najstarijih i najlješih europskih gradova.

 

Komediju "Rimu s ljubavljune propustite pratiti u nedjelju u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju