Smatra se osnivateljem Novog Hollywooda

Redatelj, producent i scenarist Steven Spielberg svoju karijeru je započeo još s 12 godina kada je snimio svoj prvi kućni video i tako je pokazao svojim roditeljima da ima prirodni talent za stvaranje zanimljivih pokretnih fotografija. Kasnije je Spielberg završio California State University i od tada je svoj život posvetio filmu. Poznati filmovi koje je režirao su: Ljudi u crnom, Indiana Jones, Jurassic Park, Schindlerova lista, Spašavanje vojnika Ryana, Uhvati me ako možeš, Igrač broj 1 - koji imate priliku vidjeti u četvrtak na Novoj TV! 

Motivacijski govor koji je Spielberg održao na filmskoj akademiji oduševio je sve prisutne, otkrio je tajnu svog uspjeha i istaknuo da "sanja za život". Rekao je da nikada nije imao poseban plan kako uspjeti, no vizualizacijom i posebnom ljubavi za ono što radi sve je moguće. Spielberg je odrastao u bogatoj židovskoj obitelji koja ga je podupirala u njegovoj ljubavi prema filmu, što je također istaknuo kao bitnu životnu, odskočnu dasku koja mu je omogućila sve što je danas postigao. 

Kao najvažniji dio svog uspjeha Spielberg je istaknuo svoju intuiciju koju je naučio dobro slušati. Istaknuo je da mu je, baš taj glas koji svatko od nas ima, dao odgovore na mnoga pitanja i tako mu pomogao da se ostvari u fimskoj industriji.

Znanstveno-fantastičnu akcijsku pustolovinu u film Stevena Spielberga "Igrač broj 1" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju