Ove veljače neka djela govore više od riječi!

Na male ekrane Nova TV u veljači donosi neke od najpoznatijih romansi filmske umjetnosti te nastavlja nizati filmske hitove. Kako bi gledatelji doživjeli pravi ljubavni ugođaj u najromantičnijem mjesecu u godini, Nova TV se pobrinula dovesti romantiku u domove svojih gledatelja slijedećim filmovima:



Posljednja jesen

Nelson Moss (Keanu Reeves) upoznaje Saru Deever (Charlize Theron), ženu koja je posve drukčija od svih ostalih koje poznaje i koja će, zbog njegove arogancije i neznanja, pasti na vozačkom ispitu. Ona će ga šarmirati i moliti ga da provede mjesec dana s njom obećavajući mu da će mu promijeniti život nabolje. Tijekom studenog njih će dvoje provoditi sretne trenutke i zaljubiti se, a za vrijeme njihovih avantura Nelson će preispitivati svoj život i prošlost te će se sprijateljiti s momkom Abnerom (Liam Aiken) koji nema oca. Nelson shvati da je zaljubljen u Saru te je odluči zaprositi. No uskoro saznaje da ona boluje od smrtonosnog tumora.



Ljubav u četrdesetoj

Nedavno rastavljena žena i majka dvoje djece za vrijeme odmora na Havajima ususret svom 40. rođendanu, upušta se u neočekivanu romancu sa puno mlađim muškarcem. Jackie Laurens (Heather Locklear) će nakon što ju sudbina spoji s mladim i zgodnim instruktorom surfanja Kyleom Hamilotonom (Robert Buckley) spoznati kako život tek počinje u četrdesetima.



Blefer

Cijenjeni filmaš Curtis Hanson (L.A. povjerljivo) i scenarist oskarovac Eric Roth (Forrest Gump) vode gledatelje u ovu igru visokog rizika i u svijet profesionalnog pokera. Eric Bana glumi darovitog mladog kockara koji dobiva nekoliko lekcija o riziku i nagradama od pjevačice iz Vegasa (Drew Barrymore) i njezine sestre (Debra Messing). Susrest će i svog oca s kojim nije u dobrim odnosima (Robert Duvall), a Bana će iskušati svoju sreću u svijetu u kojem postoje samo pobjednici i gubitnici.



Hitch - Doktor za ljubav

Alex Hitchens 'Hitch' (Will Smith) legendarni je i svojom voljom anonimni 'doktor za ljubav'. Pomogao je velikom broju njujorških muškaraca da pridobiju žene svog života. Radeći s Albertom (Kevin James) poniznim računovođom kojem se sviđa glamurozna poznata žena Allegra Cole (super model Amber Valletta), Hitch će napokon upoznati svoju bolju polovicu. Radi se o predivnoj i pametnoj Sari Melas (Eva Mendes), tračerskoj kolumnistici koja slijedi svaki Allegrin korak. Profesionalni samac Hitch odjednom će shvatiti da je ludo zaljubljen u Saru, novinarku čija bi najveća priča moglo biti razotkrivanje najpoznatijega njujorški 'doktora za ljubav'.



Priča o nama

´Priča o nama´ je film o dvoje supružnika koji se vole, ali su postali stranci i otuđili se jedno od drugoga, a utjelovljuje ih briljantan glumački par – Bruce Willis i Michelle Pfeiffer.Katie i Ben iza sebe imaju 15 godina braka i dvoje djece, ali najveći problem njihovog braka leži u njihovim različitim karakterima. Kate je perfekcionistica, dok je Ben romantičar te se zbog toga različito i nose sa životnim problemima što ih na koncu dovede do potpune otuđenosti. Dvoje ljubavnika postane dvoje stranaca te odluče iskoristiti odlazak djece u ljetni kamp za pokusni period rastave.



Zakon ljubavi

Kada se Kelly i Michael odluče vjenčati, prvotna ideja im je nekonvencionalno vjenčanje bez tradicionalnog blještavila i velikog slavlja. Međutim, kada ih njihovi prijatelji i Kellyna majka upoznaju s pravilima zaruka, intimno vjenčanje postaje ogromna produkcija!



Don Juan DeMarco

Dr. Jack Mickler je psihijatar kojeg samo 10 dana dijele od mirovine. Tjedan dana prije umirovljenja susreće mladića koji pokušava počiniti samoubojstvo. Na prvi pogled mu se taj slučaj učinio kao i svaki drugi, no ovaj mladić je po nečemu drugačiji. On, naime, tvrdi da je Don Juan, španjolski plemić svjetski poznat kao veliki zavodnik.



Ne propustite i ovu romantičnu veljaču provesti uz Novu TV te sjajnu glumačku postavu i vrhunske hit-filmove!
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju