Mislav Danijeli: „Zato što je tebi sve bilo slatko, mi tu sjedimo već šest i pol sati!“

Najteži dio žiriranja Mislava Čavajdu, Martinu Tomčić, Danijelu Martinović i Marija Petrekovića tek čeka – odlučiti koji će talenti dobiti priliku talent pokazati u emisijama Supertalenta uživo. Brojni natjecatelji pokazali su svoj talent na audicijama, poznato je već pet polufinalista, a još samo 55 najboljih i najimpresivnijih bit će odabrani za uzbudljivo polufinale. Sudeći po kandidatima ove sezone Supertalenta, žiriju neće biti ni malo lako. „Zato što je tebi sve bilo slatko, mi tu sjedimo već šest i pol sati!“ poručit će Mislav Danijeli tijekom odabiranja najboljih.

>> PREUZMITE SUPERTALENT APLIKACIJU - obogatite iskustvo gledanja showa kroz dodatan sadržaj


To što sam članica žirija je jedno izuzetno iskustvo, međutim dolazi trenutak koji je najosjetljiviji i najteži“, otkrila je Danijela dok je Mislav dodao: „Čeka nas ozbiljan posao i nadam se da ćemo se uspjeti složiti oko najboljih kandidata i prikazati Hrvatskoj ono najbolje!"


Osim dijela u kojem ćemo vidjeti tešku muku žirija prilikom odabira preostalih 55 polufinalista, vidjet ćemo još nekolicinu nastupa uz koje ćemo se nasmijati, zabaviti i opustiti.


Za Domagoja, Luku i Miroslava breakdance je umjetnost bez granica i stvar osobne kreacije, a samo za nastup na Supertalentu okupili su se pod nazivom Lege i na osječkoj audiciji došli pokupiti jedno novo iskustvo, a možda i prolaz u daljnje natjecanje showa. Sama činjenica da u Osijeku nema breakdancea navela ih je da krenu s Udrugom. Htjeli su učiti nove generacije, putovali su u inozemstvo i vidjeli kakva je scena breakdancera, a stečeno znanje prenijeli su na nove članove osnovane Udruge. „Mi smo se prijavili čisto iz zezancije da vidimo što možemo napraviti!“ poručuju Lege.


Što može napraviti sve sa svojim glasom, zanimalo je i dvadesetsedmogodišnju Zoranu Unković koju prijatelji već dugi niz godina pokušavaju nagovoriti da pokaže barem jedan od svojih talenata, a prijavom na Supertalent, to su ove godine i uspjeli. Ova vizualna umjetnica bavi se klasičnom glazbom i folklorom, no priznaje da ponekad izlazi iz okvira klasičnog. Soul i blues njena su druga velika ljubav, pa je upravo ovu vrstu glazbe odlučila izvesti pred žirijem najpopularnijeg talent showa i svijetu.


Svoj talent pokazat će i Luka Vukmirović, koji ističe kako mu „riječ mađioničar ljigavo zvuči“, stoga preferira za sebe kazati kako zna trikove s kartama. „Nisam niti jedanput čuo loš komentar na ono što radim I zato sam se samo radi toga prijavio. Mislim da sam stvarno dobar u tome“, ističe Luka koji se mađioničarskim trikovima počeo baviti prije dvije godine, dok je pripremamo ispite na Fakultetu strojarstva.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju