Gledamo ju kao liječnicu Luce u popularnoj seriji "Kumovi"

Serija "Kumovi" već je osvojila gledatelje Nove TV. Intrigantni zapleti, previranja obitelji suprotstavljenih tabora i ljubavne zavrzlame čine okosnicu radnje. U središtu glavnog ljubavnog trokuta serije našla se i lijepa seoska liječnica, Luce Akrap. Luce je obrazovana, ali druge znanjem ne posramljuje, dapače izbjegava učene razgovore jer su joj dosadni. Cijeni spontanost i humor. Ljepotu nema potrebu isticati, ali zna se srediti u posebnim prilikama. Najveća mana joj je tvrdoglavost i upornost. Liječnica je i radi u lokalnoj ordinaciji. Iako je iz obitelji Akrap nije zatrovana bijesom prema Macanima i sa svima u mjestu je u solidnim i korektnim odnosima. Poduzetna je, stalno aktivna, okretna i sposobna.

 

Lik Luce besprijekorno nam tumači mlada i talentirana glumica, 24-godišnja Ana Uršula Najev kojoj je serija "Kumovi" prva takva u glumačkoj karijeri. Za dnevnik.hr tako je izjavila: 

"Nisam znala što me točno čeka s obzirom na to da dosad nisam radila ovakvu vrstu serije. Svakako, obradovalo me kad sam vidjela lijep broj kolega s kojima sam već radila i uživala radeći. Svaki dan na posao dolazim i s posla odlazim nasmijana, tako da mislim da su se očekivanja i priželjkivanja ispunila."

No, gluma nije jedini talent mlade Splićanke. Ana Uršula aktivno se bavi i glazbom o čemu svjedoče i objave na njezinom Instagram profilu.  Pogledajte kako se snalazi u tim vodama: 

 

Ne propustite pratiti nove i uzbudljive nastavke serije "Kumovi" od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju