Glasati se može putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u Studiju Jutarnjeg lista!

Za nagradu žirija i publike ''Zlatni Studio'' Nova TV i ove godine ima čak osam nominacija. Nagrada Jutarnjeg lista, za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu dodjeljuje se šestu godinu, a Nova TV je sa svojim licima i formatima nominirana u svih šest televizijskih kategorija.

U kategoriji TV voditelj/voditeljica nominiran je Igor Mešin, a za TV novinara/novinarku godine Hrvoje Krešić. Žiri je za kategoriju TV emisija među pet nominiranih uvrstio i Dnevnik Nove TV, dok u kategoriji reality show konkuriraju čak tri popularna zabavna showa Nove TV – MasterChef, Supertalent i Survivor. Također, još jedan hit zabavni format Nove TV se našao u nominacijama za ''Televiziju'' pa je tako u kategoriji TV zabava nominiran popularni show ''Ples sa zvijezdama''. Serija Nove TV i ove je godine prepoznata kod žirija Zlatnog Studija, pa je tako i najgledanija serija godine, ''Kumovi'' također dana na izbor publici koja će glasati za svoje omiljene TV formate i lica koji su se istaknuli u 2022.godini.

Glasati se može putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u Studiju Jutarnjeg lista, tijekom dva biračka kruga nakon kojih slijedi veliko finale. Finalisti, troje nominiranih u svakoj potkategoriji, koji prema odluci publike ulaze u drugi krug, bit će objavljeni 6.siječnja. Dodjela nagrada održat će se u direktnom prijenosu na HTV-u 28.siječnja 2023.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju