Opušteno otvarao i odgovarao na pitanja.

Ljubitelj kvizova Dragan Medar opušteno je otvarao i odgovarao na pitanja u ''Jokeru'' te je dosegnuo iznos od 15.000 eura, ali budući da je potrošio sve jokere, i netočno počeo odgovarati na pitanja u drugom dijelu kviza, osvojio je 100 eura.

Gurmansko pitanje koje mu je osiguralo najniži iznos koji je mogao osvojiti glasilo je: Kako se zove azijski umak od kikirikija koji savršeno paše s ražnjićima? A) sambal B) satay C) hoisin D) srirach Iako nije znao, Mladen je nagađao, ali pogodio je da se odgovor skriva iza opcije B, pa kući nije pošao praznih džepova.

S jokerima je bio široke ruke, pa ih je po tri iskoristio na pitanjima o stripu i pričama. Pod kojim naslovom Tisja Kljaković Braić objavljuje svoj kratki strip o tipičnom dalmatinskom bračnom paru? A) Naši B) Vaši C) Ovi D) Oni Točan odgovor je D.

Koliko priča sadrži zbirka Ivane Brlić Mažuranić „Priče iz davnine“? A) 5 B) 8 C) 10 D) 12 Točan odgovor bio je B. Na oba pitanja do točnog je odgovora došao uz pomoć jokera,

Bez jokera je točno odgovorio na pitanje o svjetski poznatom pjevaču Stingu: Pod kojim je nadimkom poznatiji glazbenik Gordon Matthew Thomas Sumner? A) Slash B) Lemmy C) Sting D) Blondie. Točan odgovor glasio je C) Sting.

Novu zanimljivu epizodu ''Jokera'' ne propustite sutra od 18 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju