Ima li sličnosti s Alanur?

Nurgul Yesilcay gledamo u ulozi Alanur u seriji "Oproštajno pismo". Alanur je vrlo snažna, neovisna i privlačna žena. Dominantnog je karaktera i želi sve imati pod kontrolom, toliko da nerijetko i previše kontrolira svoje dvije kćeri koje su joj sve u životu.

U mladosti se zaljubi u Ziju i odluči slijediti svoje srce. Bježi od kuće u namjeri da se uda za njega, no na dan vjenčanja od Zije dobiva hladno oproštajno pismo koje Alanurino srce pretvara u kamen. Trideset godina kasnije oni se ponovno susreću i ovoga puta moraju zagrebati mnoge rane iz prošlosti...

Baš kao Alanur, i Nurgul izrazito drži do sebe, posebice do fizičkog izgleda, no ne dopušta da ju to definira kao ženu. Pazi na hranu koju jede i koliko vode dnevno pije, njeguje kožu ružinom vodicom, a kosu medom. U svakodnevnom životu ne voli koristiti puno šminke – tek malo maskare i ruž ili jedno od toga dvoga. Da je tome zaista tako, u prilog govori činjenica da na društvenim mrežama opušteno dijeli svoja izdanja bez šminke.

 

Općenito, Nurgul smatra da bi svaka žena trebala barem jednom u životu isprobati sve što želi, bez ustručavanja. Smatra da je čovjek lijep onoliko koliko se lijepim osjeća. Tako je u jednom intervjuu izjavila:

"Lijepa je ona žena koja je u miru sa sobom i s ljudima oko sebe."

 

Nurgul Yesilcay ne propustite pratiti u seriji "Oproštajno pismo" od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju