Saznajte o kojoj je seriji riječ!

Rabia Soyturk mlada je turska glumica koja očarava svojom prirodnom ljepotom, ali i glumačkim talentom. Trenutno ju gledamo u ulozi Asli u novoj turskoj uspješnici "Oproštajno pismo" koja prati živote dviju suprotstavljenih obitelji čiji se putevi nakon 30 godina iznenada ponovno isprepliću.

Asli je mlada, pomalo buntovna djevojka koja želi biti samostalna i zapravo je vrlo samosvjesna i realna. Neočekivane okolnosti dovode je do toga da se zaljubljuje u Mehmeta i ubrzo se odlučuje za njega udati. Želi slijediti svoje srce unatoč majčinu protivljenju, nesvjesna koliko će taj izbor utjecati ne samo na njezin, već i na život njezine majke.

Soyturk je ova uloga potaknula na usavršavanje u raznim područjima, a posebno ju veseli plesna obuka, s obzirom na to da je i sama veoma sportski nastrojena.

Jako volim ekstremne sportove, neustrašiva sam i u tom području sposobna. Volim stvari koje me uzbuđuju.

Zanimljivo je da gluma nije oduvijek bila njezin san. Točnije, kako sama kaže, nikada nije o tome sanjala. Pohađala je školu za medicinsku sestru, potom je krenula na studij arhitekture, a glumom se počela baviti iz hobija – i uspješno nastavila.

U prilog tome da je ova karijera za Soyturk bila pun pogodak govori i činjenica da smo ju već imali prilike gledati u programu Nove TV u seriji "Melek" u kojoj je utjelovila lik Defne.

 

Rabiju Soyturk ne propustite pratiti u seriji "Oproštajno pismo" od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode serije gledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju