Nikad zadovoljni...

Nakon burne svađe od prethodnog dana, gazdarica Maja odlučila je kako će u ovom tjednu kuhinju preuzeti Dora, Zdenka i Andrijana te će kreirati meni za doručak, ručak i večeru koje će pripremiti za farmere.



No, čini se kako se Zdenka s dolaskom Dore u kuhinju počinje osjećati ugroženom. Štoviše, smeta joj Dorin odabir namirnica za doručak. ''I dalje nabijaju po svom, doručak kobasice, neka slanina, to je previše za rano ujutro! Tu imamo gozbu svaki dan. Ja šutim i pratim, ali to nije u redu'' komentirala je Zdenka, no Dora se nije previše osvrtala na njezine komentare.



''Osobe koje imaju većeg iskustva u kuhinji od mene, sumnjam da misle da ja znam neke stvari'' primijetila je Dora, no to je ne opterećuje. Andrijanu, treću kuharicu, pak smeta što se pojedini farmeri ne pridržavaju dogovora. ''Postoje neki farmeri koji ne poštuju pravila, Tomo na primjer. Jučer je dogovoreno na sastanku da se u kuhinji nalaze tri osobe, a evo danas smo vidjeli da to nije tako'' kazala je Andrijana.



Hoće li farmeri sada biti zadovoljni kuharicama i pripremom hrane ili će imati kakve zamjerke, ostaje nam za vidjeti. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju