Twirling, glazbenik s Cipra, komičari, pjevači i plesači od kojih zastaje dah dio su onoga što nas očekuje večeras od 20:15 na programu Nove TV.

Oni su kliknuli na prvu, a s njima je ples neka potpuno druga dimenzija. Edi i Adna plesni su duo koji je zaista nevjerojatan!

Oboje dolaze iz Bihaća, Edi je završio kineziologiju, a Ana studira godina Fakultet zdravstvenih studija. Oboje su se od malena zaljubili u ples i to ih u potpunosti ispunjava.

Interes za ples, ali i velik talent ima i trio zanimljivog naziva No shame kojeg ćemo također gledati u večerašnjoj pretposljednjoj audicijskoj emisiji sedme sezone Supertalenta.

Ovaj trio čine dvije cure i jedan dečko, a njihova imena su Valentina Anaković, Gloria Bedeković i David Farkaš.

Uz ove impresivne plesače večeras ćemo se dobro nasmijati uz čak dva komičara! Oni su Filip Ratković, mnogima poznat po prošlogodišnjem nastupu na Supertalentu, no ove godine imat ćemo i jedno novo lice.

Leon Kondres prije godinu i pol dana počeo se baviti stand up-om. ''Fore smišljam tako da pomno pratim sve što vidim'', objašnjava.

Koga ćemo još gledati, tko će nas razveseliti, a tko ražalostiti doznajte OVDJE i naravno u večerašnjoj emisiji Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju