Opasna akcija u gradu ljubavi

James Reece (Jonathan Rhys Meyers) živi u Parizu s prelijepom djevojkom. Vodi život na kakvom bi mu mnogi pozavidjeli, a strast mu je i posao koji obavlja kao nisko rangirani obavještajac za CIA-u. Želi postati agent, a prava akcija počinje nakon što mu kao partner bude dodijeljen specijalni agent Charlie Wax (John Travolta). Njih dvojica idu u antiterorističku mirovnu misiju, a James se upoznaje i s tajnama pariškog podzemlja. Tada se prvi put zaželi uredskog posla.

Englesko-francuski akcijski film 'Iz Pariza s ljubavlju' oduševit će vas s Johnom Travoltom i Jonathanom Rhysom Meyersom u glavnim ulogama.


 

Naslov filma 'Iz Pariza s ljubavlju' poslužio je kao inspiracija tvorcu Jamesa Bonda, Ianu Flemingu, koji je knjigu, a kasnije i drugi nastavak filma nazvao 'Iz Rusije s ljubavlju'.

U glavnom gradu Francuske bilo je pomalo izazovno snimati. John Travolta je na ulicama Pariza izazivao veliki interes obožavatelja, a snimanje na Eiffelovom tornju, najvećoj pariškoj atrakciji, bilo je vremenski ograničeno. U filmu se na trenutak može vidjeti i Travoltina supruga Kelly Preston koja se pojavljuje u sceni kod Eiffelovog tornja kada Meyers telefonira s djevojkom.

John Travolta se za potrebe ove ulove ošišao na ćelavo te pustio kozju bradicu. On i Jonathan Rhys Meyers odlično su surađivali zbog čega su ih kolege sa seta posebno pohvalile. Njihovu su glumu i usklađenost usporedili s igrom ping-ponga.

 

Uzbudljiv akcijski film 'Iz Pariza s ljubavlju' pogledajte u petak na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju