Uvježbavanje plesova, iščekivanje emisije i uzbuđenje... Sve je prisutno!

Deseta emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' je pred nama! Ove nedjelje nastupa pet parova koji će svojim plesnim koracima pokušati otplesati u polufinalnu emisiju gdje će ih biti četiri.

Od prve emisije mnogi od njih priželjkivali su finale koji se opasno približavaju. Tada ćemo gledati tri najbolja plesna para showa ''Ples sa zvijezdama''.

Kao što smo već do sada vidjeli preostali natjecatelji ovog plesnog spektakla izvest će po dva plesa.

Viktorija Đonlić Rađa još od samih je početaka emitiranja showa duhovito govorila kako se najviše veseli onome plesu koji će se plesati u finalu. Do tada trebaju proći još dvije emisije, a u ovoj nedjeljnoj Viktorija i Marko Mrkić plesat će jazz i valcer.

Par koji je pokazao da je veliku snagu te su se vratili jači no ikad - Sonja Kovač i Gordan Vogleš izjavili su: ''Idemo! Nema vremena za razmišljanje i oporavak.''. U desetoj emisiji gledat ćemo ih kako izvode poletan jive i elegantan valcer.

U nedjeljnoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' puno će se toga začiniti dobrom zabavom i sjajnom atmosferom. Ne propustite pravu plesnu poslasticu ove nedjelje od 20 sati na programu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju